Kabouter Plop

Kabouter Plop woont in de melkherberg in het grote kabouterbos. Samen met zijn beste vrienden beleeft hij de gekste avonturen.

Pol wil altijd alles samen doen met zijn vrienden. Dit beginnen Plop, Pip en Pepijn al snel vervelend te vinden want je kan onmogelijk altijd alles samen doen. Pol wil altijd alles samen doen met zijn vrienden. Dit beginnen Plop, Pip en Pepijn al snel vervelend te vinden want je kan onmogelijk altijd alles samen doen. Ze moeten dus een manier vinden om dit aan Pol duidelijk te maken.

Bron: AVROTROS, TROS en NPO Zappelin

Meer Afleveringen van Kabouter Plop

Nederland 1

Kabouter Plop

Pol snurkt zo hard dat Pepijn watjes in zijn oren moet doen. Hierdoor hoort hij Pip en Pol niet meer en gebeuren er ongelukjes. 

Nederland 1

Kabouter Plop

Pol en Pepijn vieren hun vriendverjaardag. Maar Pol is droevig wanneer hij merkt dat Pepijn dit volledig vergeten is. Gelukkig zijn Pip en Plop er om Pepijn te helpen het goed te maken. 

Nederland 1

Kabouter Plop

Plop is gevallen in het huisje van Pip. Pip voelt zich enorm schuldig en wil Plop verzorgen. De dierenvrienden leggen de gewonde Plop in de watten maar heeft Plop echt wel zoveel pijn? 

Nederland 1

Kabouter Plop

Pol moet op het huisje van Pip passen tijdens haar afwezigheid. Vooral Pepijn mag NIET binnen. Pol neemt zijn taak ernstig en doet alle moeite om Pepijn buiten te houden. Pol moet op het huisje van Pip passen tijdens haar afwez ... 

Nederland 1

Kabouter Plop

Er is een probleem met Plop. Sinds hij een kastanje op zijn hoofd kreeg gedraagt hij zich heel raar. Pol, Pip en Pepijn zoeken een oplossing want ze willen graag hun goede vriend Plop weer normaal. Er is een probleem met Plop. ... 

Nederland 1

Kabouter Plop

Pip en Pol verliezen keer op keer van Pepijn. Hoe doet hij het toch om elk spelletje te winnen? Plop vermoedt dat Pepijn niet altijd even eerlijk speelt. De drie zoeken het uit. 

Nederland 1

Kabouter Plop

Pip is het beu dat ze altijd wordt beetgenomen door Pepijn. Na een zoveelste poets beslist ze om Pepijn een poets te bakken. Gelukkig kan ze rekenen op de hulp van Pol en Plop. 

Nederland 1

Kabouter Plop

Pol wil altijd alles samen doen met zijn vrienden. Dit beginnen Plop, Pip en Pepijn al snel vervelend te vinden want je kan onmogelijk altijd alles samen doen. Pol wil altijd alles samen doen met zijn vrienden. Dit beginnen Plo ...