Meest bekeken programma´s op SBS 6.

In het onderstaande overzicht van SBS 6 vindt je de meest bekeken programma´s op SBS 6 van de afgelopen maand.

SBS 6

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt. 

SBS 6

De Grote Verbouwing

Realityprogramma waarin mensen die een groot bouwproject zijn begonnen, om hun huis in een geheel nieuwe stijl te veranderen, worden gevolgd. Alle successen en tegenslagen worden vastgelegd. 

SBS 6

Utopia

Een nieuwe samenleving Een groep van vijftien zeer diverse mensen, de pioniers van onze tijd, zeggen hun huidige leven vaarwell. Een jaar lang bouwen ze aan een compleet nieuw bestaan, een nieuwe gemeenschap en ze beginnen m ... 

SBS 6

Andre Hazes: ik haal alles uit h ...

In Rotterdam heeft Monique een echte meidendag, haar schoonzus is hoogzwanger en als verrassing heeft ze daarom een babyshower georganiseerd. 

SBS 6

Piets Weer

Pietsweer wordt elke dag uitgezonden, ook in het weekend, na de late editie van Hart van Nederland. 

SBS 6

Show

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz- en entertainment. 

SBS 6

Lachen om Home Video's

Bekijk de leukste filmpjes. Presentatie: Hans Kraay Jr. 

SBS 6

De Levende Steen Gemeente

‘Levende Steen Ministries’ staat onder leiding van apostel Edgar Holder en zijn vrouw pastor Irma Holder. Wekelijks bereiken we veel mensen over heel de wereld met onze televisie-uitzendingen. In Nederland zijn we ... 

SBS 6

De Lijf Show

Een entertainende en leerzame spelshow over gezondheid en het menselijk lichaam. Hoe kun je griep voorkomen? Waarvoor dient oorsmeer? Wat werkt het beste tegen een kater? In elke aflevering nemen twee koppels van bekende Nederl ... 

SBS 6

De Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om een ... 

SBS 6

Wegmisbruikers

Verkeersprogramma waarin, aan de hand van videobeelden van Bureau Verkeershandhaving, automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers worden geconfronteerd met de mogelijke gevolgen van hun rijgedrag. 

SBS 6

Huizenjacht

Nance, Tooske, Marlayne, Vivian en Viktor helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning.  

SBS 6

Marktplaats: Heel Holland Handelt

Waarom heeft iemand zijn huis vol hangen met honderden klokken die allemaal te koop staan op Marktplaats: Heel Holland Handelt? En wat is de reden om een unieke zwarte Cadillac aan te bieden? 

SBS 6

De Grote Verhuizing

Phil en Kirsty helpen veeleisende potentiele kopers om het perfecte huis te vinden. Kijk hier alle afleveringen terug. 

SBS 6

Secret Life of the Zoo

In de documentairereeks Secret Life of the Zoo krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen van de populairste dierentuin van Engeland: Chester Zoo. Van geboortes tot sterfgevallen, maar ook nieuwe liefdes en verhuizingen. 

SBS 6

De 20 De 20 leukste tv-bloopers

Een overzicht van de 20 leukste tv-bloopers. 

SBS 6

Huizen onder de Hamer

Vanuit een opwindende veilingzaal volgen we het lot van drie huizen. Wie is de hoogste bieder en wat zijn de plannen van de kopers met hun aankoop? Wie boekt er vooruitgang en misschien wel winst? 

SBS 6

Klinkt Smakelijk

Een overheerlijk familierecept, een eigen specialiteit of gewoon \u00e9\u00e9n ultiem gerecht; iedere thuiskok heeft wel een 'signature dish' waar familieleden en vrienden watertandend voor aan tafel komen zitten. 

SBS 6

De wereld volgens 80-jarigen

In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? 

SBS 6

De Vierdaagse

Registratie van het jaarlijks terugkerende wandelevenement in Nijmegen en omstreken. Tienduizenden fanatiekelingen gaan de fysieke strijd aan om die felbegeerde medaille na tweehonderd loodzware kilometers in ontvangst te mogen ... 

SBS 6

De 20 ...

Een overzicht van de 20 grappigste familieaangelegenheden. 

SBS 6

vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als ge ... 

SBS 6

Thank you for the music

Sanne is de kluts kwijt 

SBS 6

Komt een man bij de dokter

De moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen, worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches. 

SBS 6

Holland van boven

Holland van Boven vliegt over heel Nederland en strijkt ieder week neer in een andere provincie. Verschillende mensen vertellen wat de provincie zo bijzonder maakt. 

SBS 6

Trouwen in het Buitenland

Vanaf hun eerste ontmoeting in een Limburgs caf\u00e9 zijn Cindy en Bryan op slag verliefd. Nu, jaren later, willen ze hun liefde vereeuwigen en gaan ze trouwen in een 'lekker warm land'. Om precies te zijn in de toeristische, ... 

SBS 6

Beat The Box

In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. 

SBS 6

De Noodcentrale

Ex en dealer staan te dreigen voor de deur 

SBS 6

Een Goede Buurt

Beter een goede buur dan een verre vriend. Leontine Borsato schakelt buurtbewoners in om gezinnen te helpen die niet meer weten hoe ze het hoofd boven water moeten houden. 

SBS 6

Foute Boel

In Foute Boel komt onderzoeksjournalist Jens Olde Kalter in actie voor mensen die zich niet veilig voelen achter hun eigen voordeur. Hij gaat langs bij gedupeerde huurders, onderzoekt hun klachten en gaat verhaal halen bij de d ... 

SBS 6

Mr. Frank Visser: hoe is het nu ...

In Zaandam werd het woongenot van Tineke verziekt door haar bovenbuurman Erik, hij zou elke nacht expres op haar slaapkamerraam tikken. 

SBS 6

Aflevering 2

Inwoners van Australi\u00eb besluiten het huis van hun dromen te bouwen. Presentator Peter Maddison volgt deze ambitieuze bouwprojecten van ontwerp tot realisatie. 

SBS 6

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowlan ...