Meest bekeken programma´s op NET 5.

In het onderstaande overzicht van NET 5 vindt je de meest bekeken programma´s op NET 5 van de afgelopen maand.

NET 5

Hotel Rules

Na vier succesvolle seizoenen van House Rules NL komt Net5 nu met de spin-off Hotel Rules, gepresenteerd door Airen Mylene. In dit nieuwe programma gaan vijf koppels elkaars hotel of bed & breakfast rigoureus verbouwen. 

NET 5

Bondi Rescue

Realityserie waarin te zien is hoe de strandwachters van Bondi Beach een zo veilig mogelijke omgeving voor de badgasten proberen te creeren. 

NET 5

Het Blok Australie

Geen omschrijving beschikbaar. 

NET 5

Navy NCIS

NCIS-agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. De spannende serie NCIS zie je bij Net5! 

NET 5

Escape to the Chateau: On the Ro ...

In Bouw je Droom: Een nieuw Leven in een Frans Kasteel hebben de Britten een kasteel in Frankrijk gekocht en beginnen ze een nieuw bestaan. Ze worden gevolgd in hun bezigheden en bij een van de belangrijkste beslissingen in hun ... 

NET 5

MasterChef Canada

Amateurkoks uit Canada gaan de strijd met elkaar aan en tonen hun kooktalenten aan juryleden Claudio Aprile, Michael Bonacini en Alvin Leung. 

NET 5

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en d ... 

NET 5

NCIS: New Orleans

Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. 

NET 5

Masterchef South Africa

Amateurkoks uit heel Zuid-Afrika gaan de strijd met elkaar aan om MasterChef van Zuid-Afrika te worden. 

Uitzending gemist NET 5