IDFA Gemist?

Marijn Frank geeft een kijkje achter de schermen van het IDFA, het grootste documentairefestival ter wereld dat jaarlijks plaats vindt in Amsterdam en praat met de beste documentairemakers van het moment over hun recente werk.

Nederland 1

IDFA

Talkshow vanuit het Westergastheater in Amsterdam over de hoogtepunten van IDFA 2018, waarin ook de winnaar van de VPRO IDFA Audience Award 2018 bekend wordt gemaakt. Tevens aandacht voor het vijfjarige bestaan van NPO's docume ... 

Nederland 1

IDFA

Tom Waes ontmoet Alex Honnold, het hoofdpersonage uit de documentaire 'Free Solo'. 

Nederland 1

IDFA

Akwasi ontmoet regisseur Steve James die 'America to Me' regisseerde. 

Nederland 1

IDFA

Ryanne van Dorst ontmoet regisseur Tomer Heyman die 'Jonathan Agassi Saved My Life' regisseerde. 

Nederland 1

IDFA

Simone van Saarloos ontmoet regisseur Menna Laura Meijer die 'Now something is slowly changing' regisseerde. 

Nederland 1

IDFA

Sagid Carter ontmoet David Verbeek die 'Trapped in the City of a Thousand Mountains' regisseerde. 

Nederland 1

IDFA

Actrice Gerda Havertong gaat in gesprek met regisseur Marina Meijer die in Brazilië de documentaire 'O Amor É Único' maakte. 

Nederland 1

IDFA

Stine Jensen ontmoet Ingeborg Jansen, die de spraakmakende documentaire 'Sylvana, Demon or Diva' regisseerde. 

Nederland 1

IDFA

Nederlandse documentaireliefhebbers gaan in gesprek met IDFA-regisseurs. Connie Palmen ontmoet Frederic Wiseman, regisseur van de IDFA-film Ex Libris - The New York Public Library. 

Nederland 1

IDFA

Nederlandse documentaireliefhebbers gaan in gesprek met IDFA-regisseurs. Bas Haring ontmoet Shaun Schwarz en Christina Clusiau, regisseurs van IDFA-film Trophy. 

Nederland 1

IDFA

Nederlandse documentaireliefhebbers gaan in gesprek met IDFA-regisseurs. Raemon Sluiter ontmoet Jason Kohn, regisseur van de IDFA-film de Love Means Zero. 

Nederland 1

IDFA

Nederlandse documentaireliefhebbers gaan in gesprek met IDFA-regisseurs. Jörgen Raymann ontmoet Ruben Mendoza, regisseur van IDFA-film Miss Maria Skirting the Mountains. 

Nederland 1

IDFA

Nederlandse documentaireliefhebbers gaan in gesprek met IDFA-regisseurs. Gerdi Verbeet ontmoet de regisseur Vincent Boy Kars, regisseur van IDFA-film Independent Boy. 

Nederland 1

IDFA

Nederlandse documentaireliefhebbers gaan in gesprek met IDFA-regisseurs. Zo gaat Monic Hendrickx naar de openingsfilm 'Amal', een coming-of-agefilm over een rebels Egyptisch meisje en ze praat met regisseur Mohamed Siam. 

Nederland 1

IDFA

Nederlandse documentaireliefhebbers gaan in gesprek met IDFA-regisseurs. Özcan Akyol ontmoet de regisseur Jairus Mc Leary, regisseur van IDFA-Film The Work.