Jokie

Kinderserie waarin ontdekkingsreiziger Jokie samen met zijn vriendinnetje Jet de wereld binnen en buiten de Efteling verkent.

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon kinderen voetballen. Vandaag voetballen ze mee. Maar oh jee... de bal is lek! Als dat maar goed komt.

Bron: RTL8

Meer Afleveringen van Jokie

RTL 8

Jokie

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een paar kinderen op straat spelen. Samen spelen ze op de stoep. Dan willen er ineens nóg een paar kinderen meedoen. Maar zij staan aan de andere kant van de weg en kunnen niet zomaar o ... 

RTL 8

Jokie

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een Eskimo. Vandaag mogen Jokie en Jet de Eskimo helpen met het vangen van vis. En ze bouwen van sneeuw een echte iglo. 

RTL 8

Jokie

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje. Ze gaat sporten. Vandaag sporten Jokie en Jet mee. 

RTL 8

Jokie

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje. Het meisje zwaait vrolijk naar hen en vraagt of ze zin hebben om met haar te spelen. De hele dag spelen ze met zijn allen in de speeltuin. 

RTL 8

Jokie

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon kinderen in verkleedkleren staan. Ze spelen indiaantje. Vandaag mogen Jokie en Jet ook indiaantje spelen. 

RTL 8

Jokie

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een grot. Bij de grot staat een meneer. Hij gaat diamanten zoeken in de grot en Jokie en Jet zoeken mee. 

RTL 8

Jokie

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje op rolschaatsen. Vandaag gaat het meisje Jokie leren rolschaatsen. 

RTL 8

Jokie

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje met een blokkendoos. Samen gaan ze met de blokken spelen en bouwen ze een hoge toren.