De RTL GP Dakar Pre-Proloog is voor de editie van 2012 vernieuwd! Voortaan rijden de coureurs over een langer en nog spectaculairder parcours. Neem nu alvast een sneak preview van de nieuwe route en geniet!

Bron: RTL7

Meer Afleveringen van RTL GP: Dakar Series

RTL 7

RTL GP: Dakar Series

Verslag van de Desafio Inca, een woestijnrally die in zijn geheel in Peru wordt verreden. De Dakar Rally vindt in januari 2019 plaats in hetzelfde gebied en daarom is deze rally een uitstekende voorbereiding op die loodzware be ... 

RTL 7

RTL GP: Dakar Series

Verslag van de Desafio Ruta, een woestijnrally die in zijn geheel in ArgentiniĆ« wordt verreden. Het terrein is in het verleden meermaals gebruikt voor de Dakar en is daarom een goede voorbereiding op de legendarische rally in ... 

RTL 7

RTL GP: Dakar Series

Verslag van de Merzouga Rally in Afrika, die onderdeel is van de Dakar Series. Bij deze rally ligt de nadruk op de motoren en de quads. 

RTL 7

RTL GP: Dakar Series

Verslag van de voorbereiding op de Dakar Rally, die in januari 2018 verreden zal worden. Veel deelnemers strijden in de woestijn van Binnen-MongoliĆ« om de overwinning in de allereerste China Rally. 

RTL 7

RTL GP: Dakar Series

Verslag van de 5-daagse Merzouga Rally in Marokko. Maar liefst 170 deelnemers, onder wie 6 Nederlanders, strijden om de winst met als prijs een startbewijs in de Dakar Rally. 

RTL 7

RTL GP: Dakar Series

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 7

RTL GP: Dakar Series

De update van de RTL GP: Dakar Pre-proloog die op zondag 11 november op het Eurocircuit in Valkenswaard op het programma staat. 

RTL 7

RTL GP: Dakar Series

De rally van Marokko verloopt voor Erik van Loon niet zoals gehoopt. De Nederlander heeft te kampen gehad met veel technische problemen en moest zich wel terugtrekken. In deze video vertelt hij er meer over.