Voor Elkaar

We hebben allemaal wel eens hulp nodig. En we weten allemaal dat het goed voelt als je een ander helpt. Dat klinkt eenvoudig. De elfdelige televisieserie Voor Elkaar onderzoekt waarom u niet zomaar een onbekende te hulp schiet. En wat er gebeurt als u het wél zou doen. Lian Priemus ontmoet - elke week in een andere stad - mensen met volle agenda's, drukke gezinnen en veeleisende carrières. Mensen met wie het goed gaat en die dat een ander ook gunnen. De vraag is: hoe serieus menen ze dat? En: komen ze in actie als dat van ze wordt gevraagd? Voor Elkaar is een optimistisch programma over echte mensen, werelden van verschil en onverwachte ontmoetingen.

Lian Priemus en Jack Valkering koppelen mensen die iets voor elkaar kunnen betekenen. Wat zou jij zeggen als je op straat wordt gevraagd even tijd vrij te maken om een ander te helpen? Lian Priemus en Jack Valkering koppelen mensen die iets voor elkaar kunnen betekenen. Wat zou jij zeggen als je op straat wordt gevraagd even tijd vrij te maken om een ander te helpen? Gewoon, zomaar... ondanks je volle agenda, drukke gezin of veeleisende carrière. Je ziet wat er kan gebeuren als je dat doet! Een optimistisch programma waarin mensen uit verschillende werelden elkaar ontmoeten en daar beiden iets aan blijken te hebben.

Bron: RVU

Meer Afleveringen van Voor Elkaar

Nederland 2

Voor Elkaar

Mensen uit verschillende werelden ontmoeten elkaar - en daar blijken beiden iets aan te hebben. Terugblik op een aantal ontmoetingen die in de vorige afleveringen te zien waren. Optimistisch programma waarin mensen uit verschil ... 

Nederland 2

Voor Elkaar

Mensen uit verschillende werelden ontmoeten elkaar en blijken daar beiden iets aan te hebben. -Jolien is bezorgd om haar zoon Jonne die als soldaat in Afghanistan zit. -Marielle krijgt naailes. Optimistisch programma waarin men ... 

Nederland 2

Voor Elkaar

Optimistisch programma waarin mensen uit verschillende werelden elkaar ontmoeten - en daar beiden iets aan blijken te hebben. 

Nederland 2

Voor Elkaar

Shaira woont in een kraakpand en wil leren breien met plastic. De 51-jarige Paul zoekt een vismaatje. Lian krijgt het aangrijpende verhaal van Marilyn, moeder van drie kinderen te horen. Optimistisch programma waarin mensen uit ... 

Nederland 2

Voor Elkaar

-Een bijzondere ontmoeting met de achttienjarige vmbo-leerling Ruben. -Patricia heeft al jaren onrust in haar hoofd en sinds kort weet ze dat veel in haar leven misloopt door de ziekte ADD. Optimistisch programma waarin mensen ... 

Nederland 2

Voor Elkaar

-Jack Valkering gaat in Amsterdam langs bij de manisch-depressieve Yonit. Ze maakt persoonlijke kunst. -Ewoud is 25 jaar conciërge geweest op een middelbare school. Hij kreeg een hersenbloeding. 

Nederland 2

Voor Elkaar

Mensen uit verschillende werelden ontmoeten elkaar. Een markante journalist helpt een ex-analfabeet met een brief en een hippe kunstschilder helpt een werkloze taxichauffeur zijn flow te vinden. 

Nederland 2

Voor Elkaar

Optimistisch programma waarin mensen uit verschillende werelden elkaar ontmoeten. Lian vindt voor de elfjarige Mathijs, die ADHD heeft, een geduldige opa die met hem wil klussen.