Burn Notice

Amerikaanse serie over spion Michael Westen, die tijdens een missie de melding krijgt dat hij uit zijn functie is gezet door de regering. Hierdoor ziet hij zich genoodzaakt creatief om te gaan met zijn contacten en bronnen.

Michael en Fiona doen zich voor als beveiligingsadviseurs om een dief die het gemunt heeft op antiek op te vangen. Sam en Jesse ondervragen Kendra.

Bron: RTL8

Meer Afleveringen van Burn Notice

RTL 8

Burn Notice

Voordat hij met Michael ging samenwerken, is marinier Sam Axe naar Columbia gereisd om informatie te verzamelen over een terroristenleger dat een dreiging voor de VS zou vormen. Hij komt er al snel achter dat het geen terrorist ... 

RTL 8

Burn Notice

Michael, Fiona en een gewonde Jesse beschermen de lijst tegen Vaughn en zijn tactische aanvalsteam. Sam en Maddy proberen ondersteuning te krijgen van een hooggeplaatste regeringsambtenaar. 

RTL 8

Burn Notice

Michael wordt gedwongen om samen te werken met zijn voormalige mentor en huidige rivaal om het vuile werk van Brennen op te knappen. Sam, Fi en Jesse proberen ondertussen de lijst te vinden en terug te stelen. 

RTL 8

Burn Notice

Sam heeft de hulp van het team nodig om de naam van een oude vriend te zuiveren en een corrupte politieman te ontmaskeren. Ondertussen heeft Michael een afspraak met Marv om de lijst weer in veilige handen te krijgen. 

RTL 8

Burn Notice

Terwijl Sam en Jesse naar de Dominicaanse Republiek afreizen op zoek naar de lijst, moet Michael in Miami blijven om zijn broer te helpen de gestolen auto van een drugsdealer te achterhalen. 

RTL 8

Burn Notice

Michael en het team moeten hun krachten bundelen met een voormalige vijand om een chemisch wapen te kunnen stelen, dat onderweg is naar Zuid-Afrika. 

RTL 8

Burn Notice

Michael en het team moeten een fanatiekeling die met bomaanslagen onschuldige mensen wil doden zien tegen te houden. De man probeert op deze manier wraak te nemen op degenen die hem onrecht hebben aangedaan. 

RTL 8

Burn Notice

Michael en het team schieten te hulp als de dochter van een advocaat wordt gekidnapt door een ontevreden klant. Ondertussen proberen Michael en Fiona Jesse te bereiken, zodat hij aanwezig kan zijn bij de confrontatie met John B ...