Toekomstmakers

Informatief programma waarin aandacht wordt besteed aan de dynamiek in de economie, die belangrijk is voor de toekomst van Nederland. Tevens worden zaken als innovatie, ondernemerschap en ambitie in beeld gebracht.

De elektrische auto ISA doet mee aan de Eco-marathon, e-daten voor bloemenkwekers en handelaren en je huis verwarmen met resthitte uit de kassen.

Bron: RTL7

Meer Afleveringen van Toekomstmakers

RTL 7

Toekomstmakers

Hoe ziet TV over tien jaar uit. Internet verandert de manier waarop we TV-kijken drastisch. Netflix rukt op, Videoland bouwt aan de toekomst. Toekomstmakers duikt in de TV-wereld. 

RTL 7

Toekomstmakers

Toekomstmakers is ook dit seizoen op de plekken waar de toekomst gemaakt wordt. Presentatoren Hella Hueck en Jim Stolze voeren daar gesprekken met mensen die aan de toekomst van Nederland werken. 

RTL 7

Toekomstmakers

Toekomstmakers vanaf de Hannover Messe gaat over robots. Gaan we straks samenwerken met robots of pikken zij onze banen in? We bespreken het met Martijn Wisse van het Robotics Institute in Delft en Jim laat ons op de Messe alle ... 

RTL 7

Toekomstmakers

Toekomstmakers is op de Hannover Messe. Hoe doet Nederland het op een van de grootse technologiebeurzen ter wereld? Met Bert Gyselinckx van het Holst Centre, de Nederlandse start-up Star Engines en thermoplastische composieten. 

RTL 7

Toekomstmakers

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 7

Toekomstmakers

De ingenieur is onmisbaar bij bijna alles wat in onze samenleving draait. Toekomstmakers ging kijken op 'De Dag van de Ingenieur'. Een aflevering over passie voor het vak, slimme oplossingen en onbekendheid bij het grote publiek. 

RTL 7

Toekomstmakers

De wereldwijde vergrijzing wordt big business. De opening van de Health Hub in Roden is een stap om hier als Nederland een belangrijke rol in te spelen. Hella Hueck en Jim Stolze duiken in de wereld van Healthy Ageing. 

RTL 7

Toekomstmakers

Geen extra informatie aanwezig.