RTL Travel

Reisprogramma

Floortje Dessing gaat wintersporten in het Zwitserse Zermatt. Verder zijn de rondreis van Chris Zegers door Mexico en Romeo Egbeama's zoektocht naar de oorsprong van de Olympische Spelen in Griekenland te zien.

Bron: RTL4

Meer Afleveringen van RTL Travel

RTL 4

RTL Travel

Romeo Egbeama begint zijn Grand Tour door Amerika in Philadelphia. Chris Zegers verkent de prachtige natuur van Nieuw-Zeeland en Lotte Verlackt ontdekt de Poolse stad Krakau. 

RTL 4

RTL Travel

Romeo Egbeama bereikt eindelijk het Spaanse Breda. Floortje Dessing bezoekt Argentinië en Antarctica en Lotte Verlackt zoekt de romantiek op Cyprus. 

RTL 4

RTL Travel

Floortje Dessing is in het hippe Stockholm en Chris Zegers maakt een rondreis door Nieuw-Zeeland. Romeo Egbeama bezoekt de Italiaanse streek Toscane. 

RTL 4

RTL Travel

Romeo Egbeama geniet van het Italiaanse Umbrië, Floortje Dessing is in Buenos Aires en Lotte Verlackt ontdekt het wintersportleven in Polen. 

RTL 4

RTL Travel

Romeo Egbeama is op weg naar het Spaanse Breda en Chris Zegers bezoekt de prachtige Cookeilanden. Lotte Verlackt ontspant in Sicilië. 

RTL 4

RTL Travel

Chris Zegers is 24 uur in Philadelphia en Floortje doet Madagaskar aan. 

RTL 4

RTL Travel

Romeo Egbeama gaat naar bedevaartsoord Lourdes. Floortje Dessing maakt nieuwe vrienden in Madagaskar en Lotte Verlackt bezoekt Cappadocië, een streek in Turkije. 

RTL 4

RTL Travel

Lotte Verlackt gaat naar Turkije en Floortje Dessing bezoekt het Afrikaanse Gabon.