Lotte Verlackt reist door de sneeuw in het Italiaanse Cortina. De Malediven hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op Floortje Dessing. Chris Zegers bezoekt Toscane in Italië.

Bron: RTL4

Meer Afleveringen van RTL Travel

RTL 4

RTL Travel

Romeo Egbeama begint zijn Grand Tour door Amerika in Philadelphia. Chris Zegers verkent de prachtige natuur van Nieuw-Zeeland en Lotte Verlackt ontdekt de Poolse stad Krakau. 

RTL 4

RTL Travel

Romeo Egbeama bereikt eindelijk het Spaanse Breda. Floortje Dessing bezoekt Argentinië en Antarctica en Lotte Verlackt zoekt de romantiek op Cyprus. 

RTL 4

RTL Travel

Floortje Dessing is in het hippe Stockholm en Chris Zegers maakt een rondreis door Nieuw-Zeeland. Romeo Egbeama bezoekt de Italiaanse streek Toscane. 

RTL 4

RTL Travel

Romeo Egbeama geniet van het Italiaanse Umbrië, Floortje Dessing is in Buenos Aires en Lotte Verlackt ontdekt het wintersportleven in Polen. 

RTL 4

RTL Travel

Romeo Egbeama is op weg naar het Spaanse Breda en Chris Zegers bezoekt de prachtige Cookeilanden. Lotte Verlackt ontspant in Sicilië. 

RTL 4

RTL Travel

Chris Zegers is 24 uur in Philadelphia en Floortje doet Madagaskar aan. 

RTL 4

RTL Travel

Romeo Egbeama gaat naar bedevaartsoord Lourdes. Floortje Dessing maakt nieuwe vrienden in Madagaskar en Lotte Verlackt bezoekt Cappadocië, een streek in Turkije. 

RTL 4

RTL Travel

Lotte Verlackt gaat naar Turkije en Floortje Dessing bezoekt het Afrikaanse Gabon.