Arena

In "Arena" gaan twee teams met elkaar een stevig debat aan over een actueel thema. Presentatie: Tijs van den Brink.

Naar aanleiding van het RTL4-programma staat interlandelijke adoptie ter discussie. Is het slecht om kinderen weg te halen uit hun natuurlijke omgeving? En werkt adoptie kinderhandel in de hand en zouden we er daarom mee moeten stoppen?

Bron: EO

Meer Afleveringen van Arena

Nederland 2

Arena

Met kerst stromen de kerken weer vol. Maar de drukte tijdens de kerstnachtdiensten kan niet verhullen dat het aantal kerkleden steeds verder terugloopt. Is ontkerkelijking een zegen of vloek? 

Nederland 2

Arena

In korte tijd heeft de smartphone een belangrijke plek in ons leven veroverd. Onze omgang met de telefoon heeft soms zelfs iets weg van een verslaving. Bijvoorbeeld als we het tijdens een gezellig etentje niet kunnen laten om e ... 

Nederland 2

Arena

Volgens PvdA-kamerlid Ahmed Marcouch is het salafisme 'totalitair, antidemocratisch en onverdraagzaam'. Daarom wil hij organisaties die deze fundamentalistische stroming van de islam aanhangen verbieden. 

Nederland 2

Arena

De economie zit in weer in de lift, maar oudere werklozen merken daar nog weinig van. Waarom zitten werkgevers niet te wachten op ouderen? 

Nederland 2

Arena

Het is code oranje voor het klimaat in Nederland, stelt het KNMI aan de vooravond van de mondiale klimaattop in Parijs. Wereldleiders komen daar bijeen om ingrijpende afspraken te maken tegen klimaatverandering. Mogelijk beteke ... 

Nederland 2

Arena

In een bijzondere aflevering van Arena praten we met zes Nederlandse moslims over de aanslagen in Parijs. Wat doet het met hen dat deze aanslagen zijn gepleegd uit naam van hun geloof? 

Nederland 2

Arena

Nu de economische crisis ten einde is, neemt het aantal scheidingen weer toe. En als ouders gaan scheiden, zijn kinderen daar vaak de dupe van. 

Nederland 2

Arena

In Arena een discussie over hufterigheid. Worden Nederlanders steeds hufteriger? En wat kunnen we ertegen doen?