Mijn Stad

Inspirerend reisprogramma waarin Daan Nieber iedere aflevering een andere Nederlandse stad bezoekt. Vergezeld door twee locals leert hij wat onze steden nou echt zo bijzonder maakt. Van culturele hoogtepunten tot culinaire hotspots en zinderende nachtpartijen. Bekijk de stad door de ogen van verschillende generaties!

Daan reist af naar bourgondisch 's-Hertogenbosch. Met Sarah van Slooten onderzoekt hij hoe culinair 's-Hertogenbosch is en leert hij dat de historische stad ook een uiterst moderne kant heeft. Horecaondernemer Jacques van Geffen neemt Daan mee naar het Theaterfestival Boulevard. De heren ontdekken samen de gastvrijheid van de Brabanders en zijn aanwezig bij de totstandkoming van een meesterwerk.

Bron: RTL4

Meer Afleveringen van Mijn Stad

RTL 4

Mijn Stad

Jeroen gaat naar IJsselstein, het prachtige vestingstadje in het hart van Nederland. Hij gaat op pad met IJsselsteiners Rinus en Alexandra en ontdekt wat het typische karakter van de stad is. Hij gaat niet naar huis voordat hij ... 

RTL 4

Mijn Stad

De jonge, enthousiaste inwoners Enzo Kok en Zoe Greten, bekend van 'Superkids', en kunstenares Miriam Vleugels laten Jeroen de 'big five' van Kerkrade beleven. Jeroen wil weten wat het typische karakter van de stad is en gaat o ... 

RTL 4

Mijn Stad

Jeroen keert terug naar de stad van de ontdekkingen, Leiden. Hij ontdekt wat de Romeinen in Nederland deden in het Rijksmuseum van Oudheden en bezoekt de oudste schouwburg in Nederland die nog actief is. Ook bezoekt hij het Mus ... 

RTL 4

Mijn Stad

Samen met Weertenaren Lennart Stultiens en Brigitte van Eck ontdekt Jeroen de vlaaienstad Weert. Hij proeft het bourgondische leven op de braderie en gaat op zoek naar de groene parels van Weert. 

RTL 4

Mijn Stad

Jeroen gaat samen met Cilia Batenburg, geboren en getogen Schiedamse, en Koen Wouterse op pad in dé jeneverstad van Nederland: Schiedam. Jeroen verkent de prachtige historische stad en laat alle betoverende plekken zien. 

RTL 4

Mijn Stad

Twee enthousiaste inwoners van Almelo, Jos Finkers en Marianne van de Steeg, maken Jeroen Klinkers wegwijs in de oude textielstad. Jeroen ontmoet de graaf van Almelo, gaat naar de Almelose Ruiterdagen en ontdekt dat er altijd w ... 

RTL 4

Mijn Stad

Harderwijkers Wietste Hummel en Esther Rozeboom laten Jeroen zien wat er allemaal te beleven valt in deze historische Hanzestad. Net buiten de stad vind je unieke landschappen en het Veluwemeer. 

RTL 4

Mijn Stad

De enthousiaste Sittardenaren Angela Lambriex en Ed van den Ende laten Jeroen zien hoe bijzonder deze historische stad is en wat er allemaal te beleven valt.