WNL Opiniemakers

Wekelijks opinieprogramma waarin we het nieuws van de dag en de week bespreken met opiniemakers en gasten.

De stelling van deze week: Geen geld meer mee na een scheiding. Moet de partneralimentatie aangepast worden, of zelfs afgeschaft? Daarover gaat het in WNL Opiniemaker. De opiniemaker is deze week media-ondernemer Sjuul Paradijs. Hij gaat in discussie met zakenvrouw Annemarie van Gaal, advocaat Gabi van Driem en PvdA-Kamerlid Jeroen Recourt, die verschillende wetsvoorstellen over dit onderwerp indiende.

Bron: WNL

Meer Afleveringen van WNL Opiniemakers

Nederland 2

WNL Opiniemakers

Opiniemaker Wierd Duk maakt zich zorgen over de politieke correctheid in ons land. Kritiek op islam of integratie heeft verregaande gevolgen. Hoe maken we alles weer bespreekbaar. Opiniemakers, de kwesties op rechts. 

Nederland 2

WNL Opiniemakers

Opiniemaker Marianne Zwagerman is vóór het milieu, maar wil een eind aan al die geldverslindende klimaatsubsidies. 

Nederland 2

WNL Opiniemakers

Opiniemaker Annabel Nanninga maakt zich zorgen over de invloed van Turkije op Turkse Nederlanders. Wat doen we met Turken die denken dat Erdogan hun leider is?! 

Nederland 2

WNL Opiniemakers

Een bekende Opiniemaker onderzoekt aan de hand van gesprekken met gewone Nederlanders, eigenzinnige denkers en duiders het gevoel van Nederland. Welke opdracht geven zij mee aan een nieuw kabinet? 

Nederland 2

WNL Opiniemakers

Opiniemaker Syp Wynia maakt zich zorgen om onze democratie. Onze visserij loopt vast in onzinnige regelgeving. Deze verspilling valt aan een visser niet uit te leggen. Opiniemakers. De kwesties op rechts. 

Nederland 2

WNL Opiniemakers

Opiniemaker en journalist Wierd Duk maakt zich zorgen. De mislukte integratie splijt ons land. Het debat verhard en kritiek hebben is lastig. Heeft de politiek híerop een antwoord? Opiniemakers. De kwesties op rechts. 

Nederland 2

WNL Opiniemakers

Te gast: Marianne Zwagerman, Annie Schreijer-Pierik, topkok Pierre Wind en voedingscoach Amber Albarda. 

Nederland 2

WNL Opiniemakers

Opiniemaker Jan Dijkgraaf bespreekt discriminatie en racisme met Paul Tang, Pieter Heerma en Raja Felgata.