Nieuws Het laatste nieuws uit de provincie. De Libelle zomerweek wordt opgebouwd en Almere is weer wat veiliger.

Bron: Omroep Flevoland

Meer Afleveringen van Nieuws

Nederland 1

Nieuws

Nieuws Het laatste nieuws en sport uit de provincie. Met een woningoverval in de Almeerse Kruidenwijk en de verbranding van 1500 kerstbomen in Zeewolde. 

Nederland 1

Nieuws

Nieuws Het laatste nieuws en sport uit de provincie. Dode gevonden bij brand in Almere, ijzel treft automobilisten en treinreizigers, jaar cel geĆ«ist tegen stekende Almeerder 

Nederland 1

Nieuws

Nieuws Het laatste nieuws uit de provincie met onder meer: VVD en SGP willen minder grote grazers in de Oostvaardersplassen en kamerverhuurpand al jaren illegaal bewoond. 

Nederland 1

Nieuws

Nieuws Het laatste nieuws uit de provincie met onder meer: 

Nederland 1

Nieuws

Nieuws Het laatste nieuws uit de provincie. Kim Holland zegt sorry voor porno in Walibi; Almeerder spoort zakkenrollers op voor politie; Britse minister kijkt woningbouw Almere af. 

Nederland 1

Nieuws

Nieuws Het laatste nieuws uit de provincie. Schutter Almere nog steeds niet gepakt, tweedegraads brandwonden na bekogeling met vuurwerk, patatbakker door brand zonder snackkar 

Nederland 1

Nieuws

Nieuws Het laatste nieuws uit de provincie met onder meer: Lelycentre weer pen na brand, zakken vol vuurwerk ingezameld en Almere Avenue veel te vooruitstrevend. 

Nederland 1

Nieuws

Het laatste nieuws uit de provincie.