Koek & Ei

Kom mee naar buiten!

Ga vandaag mee met Otto naar het weiland. Daar loopt mevrouw ezel. Zij heeft vier poten, heeft ze dan ook vier schoenen?

Bron: EO

Meer Afleveringen van Koek & Ei

Nederland 3

Koek & Ei

Bij de safaridieren is het lente. Er zijn veel jongen geboren. Otto neemt je mee naar allerlei safaribaby's. Vandaag naar het kamelenjong. Wat is hij nog klein. En moet hij meteen al van die zware bulten sjouwen? 

Nederland 3

Koek & Ei

Bij de safaridieren is het lente. Er zijn veel jongen geboren. Otto neemt je mee naar allerlei safaribaby's. Vandaag naar de jachtluipaarden en wilde honden. Wat een gezellige families. Met hoeveel jongen zijn ze? En door wie w ... 

Nederland 3

Koek & Ei

Bij de safaridieren is het lente. Er zijn veel jongen geboren. Otto neemt je mee naar allerlei safaribaby's. Vandaag naar het gemsbokjong. Zijn vader en moeder ontdek je zo: ze vallen op door hun zwarte streep. Maar waar is nou ... 

Nederland 3

Koek & Ei

Bij de safaridieren is het lente. Er zijn veel jongen geboren. Otto neemt je mee naar allerlei safaribaby's. Vandaag naar het gorillajong. Die hangt bijna de hele dag aan zijn moeder. Waarom doet hij dat? 

Nederland 3

Koek & Ei

Bij de safaridieren is het lente. Er zijn veel jongen geboren. Otto neemt je mee naar allerlei safaribaby's. Vandaag naar het giraffejong. Die heeft een lange nek, maar ook lange benen. En wat is nou langer, die benen of die nek? 

Nederland 3

Koek & Ei

Ga mee met Otto naar de Waddenzee. Daar woont de zeehond. Kan die met die grappige flappen sneller lopen of zwemmen? 

Nederland 3

Koek & Ei

Ga vandaag mee met Otto naar het strand. Daar groeien de duinen. Maar hoe begint een duin? Wordt die uit een moeder geboren? Of uit een ei? Of? 

Nederland 3

Koek & Ei

Ga mee met Otto naar een varkensstal: daar zijn biggetjes. Ze willen lekker melk drinken. Heeft hun moeder wel spenen genoeg?