Nieuwe Tijden

Nederlandse serie die zich afspeelt in de bruisende studentenstad Utrecht. De jonge bewoners worden gevolgd terwijl zij lief en leed delen. Vriendschappen worden gesmeed, dromen gedeeld en grenzen verlegd.

Lucas raakt in paniek als hij geconfronteerd wordt met een oude geliefde. De leugen van Lucas zet het hele huis op zijn kop. Tiffy's geheim komt uit en blijkt alles te maken te hebben met Moon. Gaat Moon hier ooit achter komen?

Bron: RTL4

Meer Afleveringen van Nieuwe Tijden

RTL 4

Nieuwe Tijden

Sil besluit te vertrekken, net als nog twee andere huisgenoten. Tiffy krijgt iets schokkends te horen. Mark wil haar redden, maar dat loopt helemaal uit de hand. 

RTL 4

Nieuwe Tijden

Elin neemt een dramatisch besluit en Tiffy's ergste vermoedens worden waarheid als een onverwachte gast zich aandient. 

RTL 4

Nieuwe Tijden

Tiffy denkt een oplossing te hebben voor het huisprobleem, maar of dat zo is? En juist op het moment dat Elin eindelijk gelukkig is, haalt haar verleden haar in. 

RTL 4

Nieuwe Tijden

Tiffy vreest dat Jan Jaap terug is, maar ziet dan in dat ze zich heeft vergist. Of toch niet? Ondertussen Wijst Loki Amy af en vindt zij troost bij een andere man. 

RTL 4

Nieuwe Tijden

Karim gaat wetenschappelijk te werk in zijn speurtocht naar liefde, maar heeft hij succes? Ondertussen heeft Loki goed nieuws. 

RTL 4

Nieuwe Tijden

Elin stort zich op Yamal, maar is ze eigenlijk niet meer bezig met Karim? Ondertussen neemt Tiffy een besluit met grote consequenties. 

RTL 4

Nieuwe Tijden

Karim dealt eindelijk met zijn verleden, terwijl Amy vraagtekens heeft bij wat er speelt tussen Sil en Fien. 

RTL 4

Nieuwe Tijden

Amy probeert Loki jaloers te maken. Karim vermoedt dat Elin in oude fouten vervalt als het plan dat zij met Tiffy heeft volledig uit de hand loopt.