Lost in the game

In Lost in the Game volgen we de spannende avonturen van acht kinderen in een survival vakantiekamp. Op het eerste gezicht een spannend natuurkamp: slapen in tenten, nachtelijke kampvuren en challenges in de wilde natuur. Maar als een aantal kinderen kort na elkaar het kamp zogenaamd verlaat, vragen de anderen zich af of ze wel echt naar huis zijn. Ze gaan op onderzoek uit en ontdekken de meest vreemde dingen: wie is bijvoorbeeld die enge man in het verlaten landhuis verderop en wat hebben kampleiders Evi en Simon met hem te maken? Waarom wordt er tegen hen gelogen? Waarom kunnen ze niet van het terrein af? En waarom kunnen ze geen contact maken met de buitenwereld? Maar vooral: waar zijn de andere kids gebleven? Gaandeweg ontdekken we, samen met onze helden, dat hun verdwenen vrienden zich steeds meer verliezen in een wereld van gamen en Virtual Reality. En daarmee Lost in de Game raken.

Liz en Naima hebben Rosie zover dat ze met hen mee wil naar het geheimzinnige landhuis. Alleen waar is ze...? Mas, Kyon en Lo krijgen van Evi te horen wat er gaat gebeuren. Ze gaan een game spelen.

Bron: KRO-NCRV

Meer Afleveringen van Lost in the game

Nederland 1

Lost in the game

Kyon en Walt stoppen met de game, maar Mas en Rosie gaan fanatieker dan ooit door. Raken zij voorgoed Lost in the game, of kunnen de anderen hun nog redden? 

Nederland 1

Lost in the game

De gamers moeten de hoogte in om hun doel te bereiken, met alle risico's van dien. Liz, Naima, Lo en Ramses besluiten in te grijpen en gaan de fabriek binnen. Maar of dat zo'n goed idee is? Mario is Snake te slim af. 

Nederland 1

Lost in the game

Mario zet alles op alles om Kyon in het spel te houden. Snake beseft dat Mario naar de oude energiefabriek is. Samen met Liz en Naima gaat hij erheen. De gamers raken ondertussen steeds Lost in the game. 

Nederland 1

Lost in the game

De gamers beginnen aan hun avontuur, en komen de nodige obstakels tegen. Ze weten niet meer helemaal wat nou echt is en wat niet in deze game. De anderen zetten ondertussen alles in het werk om te achterhalen waar Mario heen ka ... 

Nederland 1

Lost in the game

Snake en de anderen maken zich grote zorgen over de gamers, die weg zijn met Mario. Gamen in de echte wereld is gevaarlijk. Waar kan Mario met de kinderen heen zijn? Lo en Ramses vinden mogelijk een aanwijzing. 

Nederland 1

Lost in the game

Kees Kap blijkt een redder in nood. Hij bevrijdt Evi en Lo. Snake en Mario hebben een pittig vader-zoon gesprek, met alle gevolgen van dien. Mario verdwijnt, met de gamers. 

Nederland 1

Lost in the game

Liz en Naima weten met behulp van Gaia Mario in hun tent te verstoppen. De gamers oefenen voor het laatste level: gamen in de echte wereld! Evi zoekt contact met Kees Kap. 

Nederland 1

Lost in the game

De gamers staan eindelijk oog in oog met Snake, de bedenker van de game. Naima, Ramses, Gaia en Liz doen er alles aan om ervoor te zorgen dat Mario niet gevonden wordt. Maar hoe lang ze dat volhouden.