Kopen, Klussen, Cashen

Realityprogramma waarin het echtpaar Tarek en Christina El Moussa huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. Tarek en Christina werkten tot de crisis in 2008 als makelaar en bezoeken sindsdien vastgoedveilingen in Californie. Daar bieden ze op huizen waar potentieel veel geld mee kan worden verdiend. Te zien is hoe ze de huizen opknappen en weer te koop aanbieden. Lukt het ze om te cashen?

Tarek en Christina denken een slag te slaan met een groot familiehuis in Cypress. De buurt is prima en het huis heeft een ideale indeling. Er is wel wat waterschade, maar Tarek en Christina nemen het risico. Pas na aankoop ontdekken ze dat de waterschade fors is en bovendien heeft geleid tot schimmelvorming. De verbouwing valt hierdoor duurder uit dan verwacht. Hoeveel winst houden ze nog over?

Bron: RTL8

Meer Afleveringen van Kopen, Klussen, Cashen

RTL 8

Kopen, Klussen, Cashen

De marge op een huis in La Habra is klein, dus moeten Tarek en Christina zo snel mogelijk de klus zien te klaren. Ze stoppen al hun energie en budget in het design. Spreekt dat een koper aan? 

RTL 8

Kopen, Klussen, Cashen

Tarek en Christina gaan naar Garden Grove, waar een huis met een aantal eigenaardige kamers flink opgeknapt moet worden. 

RTL 8

Kopen, Klussen, Cashen

Een pittige klus dient zich aan als Tarek en Christina een huis kopen in Garden Grove. Het huis staat aan een drukke weg en is zwaar verwaarloosd. 

RTL 8

Kopen, Klussen, Cashen

Tarek en Christina zijn geïnteresseerd in een huis op de hoek van een straat in Torrance. Ze denken snel te kunnen cashen, maar dan zien ze overal barsten in de muren en de fundering. 

RTL 8

Kopen, Klussen, Cashen

Tarek wordt door zijn vriend Pete gevraagd te helpen een huis in La Habra op te knappen, terwijl Christina zich bezighoudt met baby Brayden. 

RTL 8

Kopen, Klussen, Cashen

Tarek en Christina kopen een huis in Fullerton waarvan de muren vol barsten zitten. Zelfs met een grondige renovatie kan er makkelijk winst gemaakt worden. Christina staat op het punt te bevallen, dus moet Tarek al het werk in ... 

RTL 8

Kopen, Klussen, Cashen

Chistina zit hoogzwanger thuis, dus zoekt Tarek een nieuw project met zijn goede vriend Pete DeBest. Ze vinden een verwaarloosd huis in Corona. Maar hoe verloopt de renovatie nu Christina er niet bij is? 

RTL 8

Kopen, Klussen, Cashen

Tarek en Christina kopen een groot huis in een fijne buurt in Costa Mesa. Het huis heeft een enorme open haard. Bij de verbouwing komen Tarek en Christina de nodige problemen tegen.