Na een korte huwelijksreis keren Victoria en Albert terug naar Buckingham Palace. Albert wil zo snel mogelijk kinderen, dat beangstigt Victoria, ze wil daar nog mee wachten. Albert verveelt zich naast zijn drukbezette vrouw en zoekt een uitdaging. Victoria probeert hem daarbij te helpen.

Bron: KRO-NCRV

Meer Afleveringen van Victoria

Nederland 1

Victoria

De hoogzwangere Victoria moet het rustig aan doen en dat frustreert haar. Ze wil zich toch onder haar volk begeven, hetgeen niet zonder risico is. Haar oom, de hertog van Cumberland, arriveert in Londen. Mocht Victoria in het k ... 

Nederland 1

Victoria

Na een korte huwelijksreis keren Victoria en Albert terug naar Buckingham Palace. Albert wil zo snel mogelijk kinderen, dat beangstigt Victoria, ze wil daar nog mee wachten. Albert verveelt zich naast zijn drukbezette vrouw en ... 

Nederland 1

Victoria

Als hij merkt hoe Victoria reageert op Lord Melbourne wil haar oom, Koning Leopold van BelgiĆ«, dat Victoria trouwt met zijn neef, de Duitse prins Albert. Victoria wijst dit onmiddellijk af. 

Nederland 1

Victoria

Nu de populariteit van Lord Melbourne in het parlement afneemt, zal hij gedwongen worden af te treden. Een enorme tegenslag voor Victoria, die erg op hem is gesteld. 

Nederland 1

Victoria

Op verzoek van oom Leopold komen Albert en zijn broer Ernst naar Engeland. Ernst is vriendelijk en charmant, maar tussen Albert en Victoria klikt het niet. 

Nederland 1

Victoria

Victoria kondigt haar verloving met Albert aan. Het parlement is er niet blij mee dat de koningin trouwt met een Duitse prins. Men weigert Albert een koninklijke titel en kent hem een geringe toelage toe. 

Nederland 1

Victoria

Na de dood van koning Willem IV erft zijn achttienjarige nichtje, Prinses Alexandrina Victoria van Kent, de troon als koningin. 

Nederland 1

Victoria

Victoria maakt zich zorgen om de kleine Sarah, die Mrs. Forbes steeds meer mist. Het personeel verheugt zich op het vrolijke bediendenbal.