De vrienden doen alsof ze professionele handlezers zijn, pakken eten van andermans borden, geven gratis taallessen, en schreeuwen om toiletpapier in een restaurant.

Bron: RTL5

Meer Afleveringen van Foute Vrienden USA

RTL 5

Foute Vrienden USA

De vier vrienden verliezen hun gezichtsvermogen in een park, proberen vakantiegangers op te lichten en stoppen stiekem spullen in de zakken van vreemden. 

RTL 5

Foute Vrienden USA

In een nagelsalon proberen de vrienden ondanks hun idiote gedrag toch fooi te krijgen van klanten. Verder geven de grappenmakers handlezingen en doen ze zich voor als receptionisten. 

RTL 5

Foute Vrienden USA

De grappenmakers presenteren bizarre ideeën voor reclamecampagnes, gaan aan de slag als conciërges in een winkelcentrum en testen zichzelf door aan het 'Rad des Onheils' te draaien. 

RTL 5

Foute Vrienden USA

De mannen gaan aan het werk bij een benzinepomp, dingen af op waardeloze spullen op een vlooienmarkt en houden een proeftest gevolgd door ongemakkelijke vragen. 

RTL 5

Foute Vrienden USA

De vier vrienden geven dansles, voeren debatten en proberen tickets te verkopen voor Broadway-uitvoeringen. 

RTL 5

Foute Vrienden USA

De vrienden gaan aan het werk als opticien, geven slechte financiële adviezen en proberen zoveel mogelijk stemmen binnen te halen met absurde politieke opvattingen. 

RTL 5

Foute Vrienden USA

De vrienden proberen vreemden te overtuigen van het bestaan van duistere plekken. Ook doen ze hun best om iemand te vinden die op hun huis past en moeten ze kiezen uit twee kwaden. 

RTL 5

Foute Vrienden USA

De grapjassen gaan aan de slag in een ijssalon, vragen winkelende mensen om te bemiddelen in hun conflicten en starten protesten in een park om de gekste redenen.