Jij&Ik

Marco Borsato verrast een kind en zijn/haar vader of moeder met een plek in de liveshow.

Bakker Marco heeft erg zijn best gedaan op de taart van deze speciale klanten. Er zit een VIP-kaart op voor de live-show van 'Jij&Ik'!

Bron: EO

Meer Afleveringen van Jij&Ik

Nederland 1

Jij&Ik

Samen zingen is in veel gezinnen dagelijkse praktijk. Nog leuker wordt het als je samen kunt zingen voor een ontzettend goed doel: hulp aan de miljoenen kinderen die het slachtoffer zijn van oorlog en conflict. Vader en dochter ... 

Nederland 1

Jij&Ik

Kinderen zingen samen met hun vader of moeder de sterren van de hemel voor War Child. 

Nederland 1

Jij&Ik

Teun en Willem zijn geselecteerd om mee te doen aan de grote liveshow. Ze zijn een van de zes gelukkige duo's. Marco Borsato verrast ze op een heel speciale manier. 

Nederland 1

Jij&Ik

Marco Borsato verrast een kind en zijn/haar vader of moeder met een plek in de liveshow.Ashley en Patrick zijn geselecteerd om mee te doen aan de grote liveshow. Ze zijn een van de zes gelukkige duo's. Marco Borsato verrast ze ... 

Nederland 1

Jij&Ik

Kayla en Sonja zijn geselecteerd om mee te doen aan de grote liveshow. Ze zijn een van de zes gelukkige duo's. Marco Borsato verrast ze op een heel speciale manier. 

Nederland 1

Jij&Ik

Stella en David zijn geselecteerd om mee te doen aan de grote liveshow. Ze zijn een van de zes gelukkige duo's. Marco Borsato verrast ze op een heel speciale manier. 

Nederland 1

Jij&Ik

Janae en Jennifer zijn geselecteerd om mee te doen aan de grote liveshow. Ze zijn een van de zes gelukkige duo's. Marco Borsato verrast ze op een heel speciale manier. 

Nederland 1

Jij&Ik

Alweer een vader en een dochter door naar de live-show van 'Jij&Ik'! Marco viert dat met een paar koekjes.