Het stormt buiten, het gezin gaat naar het strand. De zeehonden schuilen op het strand voor de storm, ze zijn erg gelukkig op het zand. Tot de zeemeeuwen ze lastig beginnen te vallen.

Bron: KRO-NCRV

Meer Afleveringen van Nelli en Nora

Nederland 1

Nelli en Nora

Het is windstil en de zonsondergang is prachtig, het gezin gaat picknicken op een mooie plek om de zonsondergang te kunnen zien. Alleen zijn er overal muggen! Of toch niet overal? 

Nederland 1

Nelli en Nora

Het heeft gevroren, de meisjes gaan slee├źn met vader. Verderop horen ze eendjes kwaken, ze proberen te zwemmen maar de vijver is bevroren. 

Nederland 1

Nelli en Nora

De meisjes spelen aan het strand met Vincent, ze spelen met hun visnetje in een rotsmeertje. Ze zijn bang dat door de zon het water uit het kleine meertje verdampt en besluiten de zeediertjes te gaan redden. 

Nederland 1

Nelli en Nora

De meisjes gaan vandaag naar het strand, het is er erg gezellig want bijna iedereen is er. Als ze zich hebben ingesmeerd gaat de rest ineens weg, het zou gaan regenen zeggen ze. Dan vermaken de meisjes zich alleen wel, bijvoorb ... 

Nederland 1

Nelli en Nora

Het waait, de windmolen bij buurman Tom draait op volle toeren. Het is een mannetje dat aan het werk is, een windmolen-mannetje. Nora heeft ook een windmolen, als het hard waait wordt ze net zo snel als haar molen. Maar als de ... 

Nederland 1

Nelli en Nora

Het is vreselijk benauwd vandaag, de meisjes kunnen nergens afkoelen. Ze zouden willen dat het eindelijk eens ging regenen. Maar regen kun je ook zelf maken! 

Nederland 1

Nelli en Nora

Het is koud buiten, er valt zelfs wat sneeuw. De meisjes willen van alles bouwen maar helaas ligt er niet genoeg sneeuw. Als dan ook nog de zon tevoorschijn komt willen ze de sneeuw het liefst bewaren. 

Nederland 1

Nelli en Nora

Het hele kampeerveld ligt bezaaid met paardenbloemen. Nelli en Nora maken kettingen en ander moois van de bloemen. Wanneer ze de volgende dag wakker worden zijn de bloemen weg, of slapen ze misschien?