TiTaTovenaar

Kinderserie. TiTaTovenaar probeert de hele tijd een aardbei in een kameel te toveren, maar daardoor heeft hij niet zoveel tijd om op zijn dochter Tika te letten. Zij komt door haar klunzige toverkunsten regelmatig in de problemen in de gewone mensenwereld. Gelukkig waarschuwen de Grobbebollen TiTaTovenaar die de boel weer voor haar oplost. Maar pas op voor de gemene kruidenheks Grobelia! Want wat zit zij daar allemaal te bekokstoven in die donkere grot met spinnen?

Tika heeft een cadeautje gekregen van TiTaTovenaar: onzichtbare inkt. Daarmee kan ze geheimen opschrijven zonder dat iemand ze kan lezen. Maar al snel ontdekt Grobelia dit. Grobelia heeft nog maar één doel: de onzichtbare inkt ontcijferen.

Bron: RTL8

Meer Afleveringen van TiTaTovenaar

RTL 8

TiTaTovenaar

De Grobbebollen ontdekken een monster in het luchtkasteel. Tika is heel bang voor monsters. Hoe moet ze samen met Kwark het luchtkasteel weer monstervrij maken? 

RTL 8

TiTaTovenaar

TiTaTovenaar heeft een verjongingspil gemaakt. Hij denkt dat Grobelia wel een goede proefpersoon zou zijn. Ze wil er eerst niets van weten, maar wordt toch wel erg nieuwsgierig. 

RTL 8

TiTaTovenaar

Kwark gaat op schoolreis naar een attractiepark. Tika wil eigenlijk mee, maar mag dat niet omdat zij niet op school zit. De schoolreis verloopt anders dan gepland. 

RTL 8

TiTaTovenaar

Geeltje valt over de rand van het balkon. Hij komt beneden in een wasmand terecht bij Pietertje. TiTaTovenaar wil hem opzoeken via zijn glazen bol, maar die gaat ineens stuk! 

RTL 8

TiTaTovenaar

Tika helpt haar vader met toveren. Maar in plaats van een kameel toveren ze een konijn! Tika is heel blij, maar TiTaTovenaar vindt het maar niets. Ze moet hem eigenlijk weg doen. 

RTL 8

TiTaTovenaar

Vlinders in je buik, niet meer kunnen slapen en eten, alleen maar aan hem of haar kunnen denken? Ook Grobelia heeft hier last van: ze is verliefd! Maar op wie? En is het wederzijds? 

RTL 8

TiTaTovenaar

Tika wil laten zien dat ze kan toveren. Met Geeltje en Broer probeert ze de hiepnostieker toverspreuk uit, met nare gevolgen voor de Kruidenier. Hoe lost Tika dit nou weer op? 

RTL 8

TiTaTovenaar

Het stormt vreselijk rondom het luchtkasteel. Broer is zelfs weggewaaid! Ook alle dorpsbewoners maken zich zorgen. Zou er iets met tante Truus zijn?