Chantal Blijft Slapen

Programma waarin Chantal tussen de lakens kruipt met verschillende bekende Nederlanders. Vanaf het moment dat Chantal met haar roze koffer voor de deur staat, draait zij een dag én een nacht volledig mee in het dagelijks leven, werk en huishouden van de BN'er. Bij elke gastheer of gastvrouw infiltreert ze volledig in het privéleven en dat zorgt voor een uniek en persoonlijk portret van elke BN'er.

Victor Mids neemt Chantal mee naar een high tea met zijn twee zussen. Daarna leert hij Chantal een paar geheime trucs, want ze mag assisteren bij een magisch optreden! Als kers op de taart logeren ze in een van de chicste hotels van Nederland. Alleen gaat er wat mis in de privébioscoop. Patty Brard ontvangt Chantal in haar villa boven op een berg op het altijd zonnige Ibiza. Ze laat Chantal kennismaken met de pracht en praal van dit eiland. Maar ook met yoga, want dat doet bijna iedereen hier. Patty laat Chantal in een indianentent slapen, maar bij het naar bed gaan, blijkt ze niet de enige logee te zijn!

Bron: RTL4

Meer Afleveringen van Chantal Blijft Slapen

RTL 4

Chantal Blijft Slapen

Chantal loopt ditmaal een dag en nacht mee in het leven van de veelzijdige Gordon. Ook logeert ze bij de wereldberoemde danser en choreograaf Timor Steffens. 

RTL 4

Chantal Blijft Slapen

Op eigenzinnige wijze infiltreert Chantal ditmaal in het privéleven van acteur Dirk Zeelenberg en ex-judoka Dennis van der Geest. 

RTL 4

Chantal Blijft Slapen

Chantal Janzen loopt een dag mee met concertpianist en componist Wibi Soerjadi. Ook neemt ze een kijkje in het leven van presentatrice en actrice Wendy van Dijk. Uiteraard blijft ze ook slapen! 

RTL 4

Chantal Blijft Slapen

Chantal Janzen neemt een kijkje in het leven van Angela Groothuizen, onder meer bekend als jurylid van 'The voice of Holland' en 'X Factor'. Ook gaat ze langs bij de Nederlandse volkszanger Dries Roelvink. 

RTL 4

Chantal Blijft Slapen

Op eigenzinnige wijze infiltreert Chantal in het privéleven van Halina Reijn en Carlo Boszhard. 

RTL 4

Chantal Blijft Slapen

Chantal gaat met Jelka van Houten mee op tournee. Ze speelt namelijk in de musical 'De Marathon'. Dolle avonturen in Doetinchem! De volgende dag gaan ze doen wat Jelka het liefste doet: zilversmeden. Henk Westbroek krijgt Chant ... 

RTL 4

Chantal Blijft Slapen

Glennis Grace neemt Chantal mee naar de plek waar zij is opgegroeid: de Jordaan! En daar weten de voorbijgangers nog precies hoe Glennis als klein meisje was. Chantal wordt verder de PA van Glennis, want ze moeten naar Brabant ... 

RTL 4

Chantal Blijft Slapen

Met Fred van Leer is het dikke pret! Midden in Rotterdam, op het schouwburgplein, houdt Chantal samen met hem een echte hakkenrace. Bij Jan Versteegh blijkt dat zijn kat, Rob, naar de dierenarts moet. En daarnaast moet kat Rob ...