Mees Kees

Hij is de leukste meester van Nederland, Mees Kees! Ietwat slungelig en onhandig maar ook lief en grappig. Zijn manier van lesgeven is anders dan anders maar maakt hem favoriet bij al zijn leerlingen. De jonge leraar doet vooral leuke dingen in de klas, met de bedoeling om spelenderwijs les te geven. De directrice van de school, Dreus, is het daar vaak niet mee eens en kan dat niet altijd waarderen. Gelukkig kan Meester Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en enthousiasme alles op weten te lossen!

Dreus is door het dolle als de school met graffiti beklad is. Jacky krijgt het er maar benauwd van, want zij weet wie het gedaan heeft.

Bron: AVROTROS

Meer Afleveringen van Mees Kees

Nederland 1

Mees Kees

Koen houdt helemaal niet van griezelen. Maar laat dat nou net het thema van het klassenfeest zijn. 

Nederland 1

Mees Kees

Rachida is vastbesloten om haar verlegenheid te overwinnen en een mooi stukje op te voeren op het huwelijksfeest van haar ouders. Als ze uiteindelijk nog niet durft, besluit Sammy haar te helpen. 

Nederland 1

Mees Kees

Aukje wordt gepest door een jongen uit groep 8, maar Mees Kees kan haar niet helpen. Hij wordt zelf ook gepest door meester Hank. 

Nederland 1

Mees Kees

Omdat hij zijn woorden husselt, krijgt Sammy zoveel bijles dat hij het eigenlijk niet meer bij kan houden. Kan Mees Kees hem helpen? 

Nederland 1

Mees Kees

Als Lisa verkering krijgt, voelt haar beste vriendin Jacky zich enorm buitengesloten. Mees Kees zit een beetje in hetzelfde schuitje, want zijn moeder heeft alleen maar aandacht voor nieuwe vriend Alfons. 

Nederland 1

Mees Kees

Supercrosser Sep is de beste fietser van de klas. Iedereen is het daar over eens. Maar dan zakt juist Spe voor het verkeersexamen. 

Nederland 1

Mees Kees

Als Manons pony een beetje mank begint te lopen, wordt ze bang dat het dier weg moet. Gelukkig geeft Mees Kees EHBO. Nou ja, dat probeert hij. 

Nederland 1

Mees Kees

De klas moet op survivaltocht, maar Tom rekent liever. En als ze zien hoe fanatiek Dreus en meester Hank zijn, durft de rest van de klas eigenlijk ook niet zo goed meer.