We gaan aan het schrikdraad; spannend! We kijken naar de spiksplinter nieuwe kerstclip en Pierre gaat kerstballen vissen uit de boom.

Bron: NCRV

Meer Afleveringen van Zapplive

Nederland 3

Zapplive

Emma Wortelboer vertelt over haar Songfestival avontuur, Jessie Maya over transgender zijn en we spelen Rond de tafel en het Bel-Snel-Spel. 

Nederland 3

Zapplive

We spelen het spel Knal daar is-ie al! en Dave Dekker zingt zijn nieuwste single Echte vriendschap. 

Nederland 3

Zapplive

Juvat en Jessie Maya vertellen over hun deelname aan The Big Escape. Bart van het Jeugdjournaal vertelt over de verslaggeverswedstrijd en we spelen het Bel-Snel-Spel. 

Nederland 3

Zapplive

Bart van het Jeugdjournaal, Emma Wortelboer, Juvat en Jessie Maya spelen het spel Op je nummer! Saskia heeft een fotochallenge en Klaas belt met Mol Merel! 

Nederland 3

Zapplive

Weerman en klimaatonderzoeker Peter Kuipers Munneke bespreekt mogelijke klimaatoplossingen en YouTuber Boncolor helpt om duurzame keuzes te maken bij het kopen van kleding. 

Nederland 3

Zapplive

Romy en Dila van Youth for Climate komen vertellen over de grote demonstratie die eraan komt en we spelen het spel 'Knal daar is ie al!' 

Nederland 3

Zapplive

Weerman en klimaatonderzoeker Peter Kuipers Munneke en wetenschapsjournalist Anna Gimbrere leggen het klimaatprobleem uit. Verder spelen we het Bel-Snel-Spel en De Grote Klimaatquiz. 

Nederland 3

Zapplive

Zapplive op zaterdag staat helemaal in het teken van het klimaat tijdens de Zapplive Klimaatshow! Peter Kuiper Munneke, Anna Gimbrere, Romy en Dilah van Youth for Climate en Bonnie van Boncolor bespreken het klimaatprobleem en ...