Nog geen beschrijving...

Bron: AVRO

Meer Afleveringen van Maestro

Nederland 1

Maestro

Wil je Maartje van de Wetering, winnares van Maestro 2017, als dirigent in actie zien? Ze schitterde zondag 14 januari in het BankGiro Loterij Nieuwjaarsconcert 2018. 

Nederland 1

Maestro

Nog geen beschrijving... 

Nederland 1

Maestro

Daarnaast moeten Dave, Maartje en Hadewych het Orkest van het Oosten door een symfonisch werk heen loodsen. Welke twee talenten staan volgende week in de live finale? 

Nederland 1

Maestro

In de eerste halve finale gaan Hadewych, Dave en Maartje los op popmuziek! Van Queen tot The King of Rock and Roll: het wordt gegarandeerd één groot feest. 

Nederland 1

Maestro

De vier overgebleven dirigenten in spe krijgen deze week niet één, maar twee klassieke werken voor hun kiezen. Op het programma staat een heel nieuw genre: opera's. Inclusief koor en solisten! 

Nederland 1

Maestro

Maartje, Waldemar, Hadewych, Dave en Ruud storten zich in de vierde aflevering op grootse symfonieën van grote componisten als Mozart, Brahms en Mendelssohn. Welke dirigenten in spe weten het orkest in bedwang te houden? 

Nederland 1

Maestro

Er zijn nog zes kandidaten over en in de derde aflevering krijgen ze weer een nieuwe uitdaging: filmmuziek! Van Star Wars en Jaws tot Looney Tunes - wie brengt het er het beste vanaf? 

Nederland 1

Maestro

De zeven overgebleven kandidaten krijgen in de tweede aflevering voor het eerst les van hun coaches. Van Pachelbels 'Canon in D' tot 'Die Fledermaus' van Strauss jr.: er wacht Remy, Patricia, Hadewych, Ruud, Maartje, Waldemar e ...