The Legacy

Wanneer de wereldvermaarde kunstenares Veronika Grønnegaard sterft komen haar kinderen samen om de erfenis te regelen. Wat een vlotte en vredige regeling had moeten worden, mondt uit in een pijnlijk proces. De levens en het lot van de vier broers en zussen blijven met elkaar vervlochten.

Emil zit in onzekerheid over zijn toekomst met Melody, maar ook over de gevolgen van zijn daden. De nabijheid van de familie bij het kunstenaarscollectief is namelijk niet onopgemerkt gebleven en dat brengt hen in de problemen. Vooral Signe wordt verrast door de consequenties, waaruit een zakelijk meningsverschil met Karin ontstaat.

Bron: NTR

Meer Afleveringen van The Legacy

Nederland 2

The Legacy

Gro verzorgt Thomas die nog steeds zwaar gewond in het ziekenhuis ligt. 

Nederland 2

The Legacy

Frederik is woedend op zijn broer Emil en vertelt hem dat hij weg moet blijven van zijn gezin, omdat hij anders het proces laat mislukken. 

Nederland 2

The Legacy

Gro is aanwezig bij een belangrijke kunstbeurs en komt erachter dat Emil toch in de gevangenis in Thailand terecht is gekomen. 

Nederland 2

The Legacy

Thomas leent de auto van Signe om Emil, Gro en Frederik van het vliegveld op te halen. 

Nederland 2

The Legacy

De Grønnegaard familie treft voorbereidingen voor de naamgeving ceremonie van het kind van Thomas en Isa. 

Nederland 2

The Legacy

Signe probeert haar boerderij te redden en heeft een koper gevonden voor de partij hennep. 

Nederland 2

The Legacy

Signe doet er alles aan om Grønnegaard van de financiele ondergang te redden. 

Nederland 2

The Legacy

Frederik moet zijn aandacht verdelen tussen de lokale bevolking, Pitu en zijn familie. Het kost Emil moeite om de vrede te bewaren voor Melody. Als Karin de samenwerking opzegt, staat Signe met lege handen. Dan komt er nieuws m ...