Soy Kroon en Holly Brood vertellen over Nieuwe Tijden. Komen hun personages toch weer bij elkaar?! En we spelen het befaamde klokkenspel weer!

Bron: NCRV

Meer Afleveringen van Zapplive

Nederland 3

Zapplive

Er is weer een andere locatie waar de zappcamera staat. SpangaS en Lucas spelen een grappig spel dat te maken heeft met de zomer. De winnende foto voor de foto-opdracht wordt uitgekozen. En we krijgen een te gek optreden van Vi ... 

Nederland 3

Zapplive

We spelen weer een eindspel. De kinderen kunnen online stemmen met wie Klaas het spel speelt. We gaan praten met Lucas over de verslaggeverswedstrijd. Pierre maakt nog een gerecht. 

Nederland 3

Zapplive

De zapp-camera staat weer ergens in het land verstopt. Kinderen kunnen als ze de plek herkennen zo snel mogelijk er naartoe gaan en het nummer van de studio bellen. Als het lukt, kunnen ze toffe prijzen winnen. Kinderen kunnen ... 

Nederland 3

Zapplive

We hebben weer een bomvolle uitzending met hele leuke gasten. De cast van SpangaS, Lucas van de Meerendonk, Vinchenzo en Pierre komen langs. We spelen weer 'ik heb nog nooit' om de gasten beter te leren kennen. En gaan we kijke ... 

Nederland 3

Zapplive

De zappcamera is weer ergens in het land en kinderen kunnen vette prijzen winnen als ze de plek raden. We krijgen een leerzame les van Sebas over Mars. Dzifa maakt samen met één van de gasten de winnende foto bekend. 

Nederland 3

Zapplive

Het eindspel! Dit keer spelen we de koppencarrousel. Kinderen kunnen via de socials vragen insturen voor de gasten. We krijgen een heel mooi optreden van Willemijn Verkaik. 

Nederland 3

Zapplive

Kinderen kunnen weer een super toffe foto insturen. Deze keer in het thema zomer in je bol. We gaan praten met Buddy en Famke over hun leven en wat er allemaal speelt. Kinderen kunnen weer stemmen over het eindspel. 

Nederland 3

Zapplive

Buddy Vedder, Famke Louise en Willemijn Verkaik komen langs. Ook komen de jongens van de Kameleon langs. Om de gasten beter te leren kennen spelen we het spelletje 'Ik heb nog nooit'.