Rundfunk

De twee beste vrienden Erik en Tim zitten op een totaal geflipte middelbare school. Rundfunk is absurdistisch, bizar, onethisch, lomp, snoeihard en flirt op zijn tijd met poëzie.

De school is in de ban van hekserij. De nieuwe godsdienstlerares richt een inquisitie op en meneer Hulst zet zijn eerste stappen als tovenaar. Aan Tim en Erik de schone taak het hoofd koel te houden.

Bron: KRO-NCRV

Meer Afleveringen van Rundfunk

Nederland 1

Rundfunk

Yannick van de Velde en Tom Kalmthout storten zich op (de angst voor) de dood. Je hebt je jeugd achtergelaten en alle ellende die daarbij hoort. Je mag eindelijk op eigen benen staan. Maar dan worden je haren dunner en ga je li ... 

Nederland 1

Rundfunk

Het duo Rundfunk, bestaande uit Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde, brengt het tv-programma Wachstumsschmerzen op de planken. Met absurde grappen en slechte dans vertellen de jongetjes over het volwassen worden. Want daa ... 

Nederland 1

Rundfunk

Het schooljaar is nu echt afgelopen en de school is geschokt door de recente gebeurtenissen. Iedereen neemt afscheid, maar voor Tim en Erik begint het na de vakantie allemaal weer opnieuw. 

Nederland 1

Rundfunk

Het grote eindfeest is aangebroken. Barteljaap is zenuwachtig, hij is nog nooit op een feest geweest, maar Tim en Erik stellen hem gerust. Barteljaap is een baas, dus wat kan er misgaan? 

Nederland 1

Rundfunk

De eindexamens zijn in volle gang, maar de ruzie tussen Tim en Erik brengt het gevoelige ecosysteem van de school in gevaar. Aan meneer Hulst en de leerlingen om alles weer in evenwicht te brengen. 

Nederland 1

Rundfunk

Het is het einde van het jaar en de eindexamenstunt komt eraan. Tim en Erik hebben grote plannen, maar dan gooit Eriks plotselinge volwassenheid roet in het eten. Barteljaap is nog steeds een koning. 

Nederland 1

Rundfunk

Tim en Erik spelen het legendarische voetbaltoernooi tegen het team van Hulst, maar de teamverdeling is door Heydrich niet helemaal eerlijk gedaan. Er is maar één iemand die jongens kan helpen. 

Nederland 1

Rundfunk

Tim en Erik worden wakker in het lokaal van Barteljaap. Het is avond, de school is verlaten en de deur van het lokaal zit op slot. Dat klinkt als het begin van een aflevering vol horror.