De 12 Van Oldenheim

Nederlandse thrillerserie. Tijdens een zomerse nacht verdwijnt de 16-jarige Nine. Haar fiets wordt gevonden in een sloot, er zijn geen sporen van geweld en niemand weet waar ze is gebleven. Er volgt een grootse zoekactie, maar zonder resultaat. Terwijl deze zaak de gemoederen bezighoudt, verdwijnt kort daarna een tweede inwoner van Oldenheim. Twee vermissingen in zo'n korte tijd, dat kan toch geen toeval zijn? En daar blijft het niet bij. In de daaropvolgende weken verdwijnen er nog meer mensen uit de dorpsgemeenschap spoorloos.

Sharifs onderzoek naar de twee vermisten leidt ertoe dat iedereen in Oldenheim elkaar begint te wantrouwen. Peggy loopt Sharif voor de voeten in haar poging haar vader vrij te pleiten.

Bron: RTL4

Meer Afleveringen van De 12 Van Oldenheim

RTL 4

De 12 Van Oldenheim

Langzaam wordt duidelijk wat er in Oldenheim heeft plaatsgevonden. En wie of wat er achter de verdwijningen zit. Wat is er met de vermisten gebeurd? Voor de waarheid moet een hoge prijs worden betaald. Wie wordt het laatste sla ... 

RTL 4

De 12 Van Oldenheim

Sharif wordt van de zaak gehaald en Oldenheim wordt onder begeleiding van het leger geĆ«vacueerd. Terwijl Sharif tegen zijn zin het dorp verlaat, zet Peggy de jacht op de dader in haar eentje voort. Met noodlottige gevolgen. 

RTL 4

De 12 Van Oldenheim

Peggy en Sharif zitten de dader op de hielen, maar kunnen niet voorkomen dat steeds meer Oldenheimers het dorp verlaten. Nine wordt geplaagd door angstdromen die haar mogelijk meer vertellen over wat ze heeft meegemaakt. 

RTL 4

De 12 Van Oldenheim

De dorpsbewoners slaan op de vlucht uit angst om ook slachtoffer te worden. Peggy moet noodgedwongen de zorg voor haar vader op zich nemen en dat leidt tot heftige spanningen. Victor weet een doorbraak bij Nine te bereiken. 

RTL 4

De 12 Van Oldenheim

De paranoia in het dorp bereikt een hoogtepunt als steeds meer mensen ervan overtuigd raken dat de verdwijningen te maken moeten hebben met iets bovennatuurlijks. Als de pers deze verhalen alleen maar aanwakkert, moet Sharif zi ... 

RTL 4

De 12 Van Oldenheim

Met de terugkeer van een van de vermisten groeit de hoop op een positieve afloop. Op het lichaam van de teruggekeerde persoon worden sporen gevonden die zeer alarmerend zijn. Wat is er precies gebeurd? En wat zegt dat over het ... 

RTL 4

De 12 Van Oldenheim

Op het moment dat Sharifs onderzoek dreigt vast te lopen, komt er een nieuwe verdachte in beeld en worden er verschillende geheimen onthuld. Vervolgens wordt Oldenheim verrast door een gebeurtenis die de hele zaak doet kantelen. 

RTL 4

De 12 Van Oldenheim

De angst neemt toe in Oldenheim. Arend gaat op zoek naar hulp, omdat hij het niet meer ziet zitten. Peggy wordt opnieuw gekweld door nachtmerries. Ondertussen volgt Sharif een spoor dat met sterrenbeelden te maken heeft.