#forever

Sal, Dex, Noa en Bloem zijn vrienden met een zeer uiteenlopende achtergrond en vastberaden forever bij elkaar te blijven. Maar is hun vriendschap opgewassen tegen de snelle veranderingen die hun levens doormaken? In #forever zijn de levens van de vier vrienden te volgen. De kijker wordt meegenomen in de roerige en herkenbare wereld van deze pubers.

Dex zijn stiefvader vraagt Dex om hulp om zijn moeder te verrassen. Dex gaat akkoord, tot hij iets vervelends over zijn stiefvader ontdekt. Stephan laat zich van een andere kant zien.

Bron: AVROTROS

Meer Afleveringen van #forever

Nederland 1

#forever

Dex baalt ervan dat zijn vrienden negatief zijn over Meral. Hij verzint een plannetje om dat op te lossen. Maar of dat ook lukt? 

Nederland 1

#forever

Sal, Dex, Noa en Bloem zijn vrienden met een zeer uiteenlopende achtergrond en vastberaden forever bij elkaar te blijven. Maar is hun vriendschap opgewassen tegen de snelle veranderingen die hun levens doormaken? 

Nederland 1

#forever

Bloem wordt voor de lastige keuze gesteld om te kiezen tussen Mick en haar vrienden. Dex leert Jesse hoe hij een meisje moet versieren. Als de vier vrienden willen optreden, dreigt het helemaal mis te gaan. 

Nederland 1

#forever

Bloem is hoopvol als haar vader iedereen uitnodigt voor een hapje. Ze vermoedt dat hij gaat aankondigen dat hun ouders weer samenkomen. Sal krijgt het opnieuw aan de stok met Nousha en Daan, maar de uitkomst is zeer verrassend. 

Nederland 1

#forever

Bloem weet zeker dat de enige reden dat haar ouders niet bij elkaar zijn nu, de ruzie tussen Juuls en Luuk is. Dus wil ze dat Juuls het goed gaat maken. Dex probeert Jesse te helpen met het veroveren van zijn vriendinnetje. 

Nederland 1

#forever

Bloem helpt haar vader, die zijn ruzie met Juuls probeert op te lossen. Dit blijkt moeilijker dan gedacht. Sal heeft besloten om Nousha voorgoed uit zijn hoofd te zetten. Maar daar denkt Nousha anders over. 

Nederland 1

#forever

Julia voelt zich een beetje eenzaam, nu Noa weg is. Ze vraagt zich af of Bloem, Dex en Sal wel haar vrienden zijn. Dex helpt Jesse, die voor het eerst in zijn leven verliefd is geworden. 

Nederland 1

#forever

Sal, Dex, Noa en Bloem zijn vrienden met een zeer uiteenlopende achtergrond en vastberaden forever bij elkaar te blijven. Maar is hun vriendschap opgewassen tegen de snelle veranderingen die hun levens doormaken? De levens van ...