Franklin & Bash

Amerikaanse comedyserie over de sluwe advocaten Peter Bash en Jared Franklin die van kinds af aan vrienden zijn en de regels van de straat door en door kennen. Als ze een zaak winnen die veel media-aandacht heeft gekregen, worden ze aangetrokken door een stijf, conservatief advocatenkantoor in Los Angeles om daar de boel wakker te schudden.

Franklin en Bash verdedigen een rechter die beschuldigd wordt van een ongepaste relatie met een aanklager. Karp krijgt een hulpverzoek van zijn ex-studiegenoot Lance. Lance moet bewijzen dat hij homo is.

Bron: RTL5

Meer Afleveringen van Franklin & Bash

RTL 5

Franklin & Bash

Franklin en Bash krijgen het aan de stok met een verzekeringsagent die hen beschuldigt van verzekeringsfraude. Hij zegt bewijs te hebben waaruit blijkt dat zij de brand in hun vorige pand hebben veroorzaakt. 

RTL 5

Franklin & Bash

Franklin en Bash verdedigen ex-politieagent Harley Walls, die nu werkzaam is als premiejager. Harry is aangeklaagd door de op borgtocht vrijgelaten Tony Ventriss. Hij beschuldigt Harry ervan buitensporig veel geweld te hebben g ... 

RTL 5

Franklin & Bash

Franklin en Bash vertegenwoordigen Denny Kresge. Zijn kantoor is getroffen door een waardevolle meteoriet. Hij wil de meteoriet houden, maar de overheid probeert het kostbare brokstuk te confisqueren. 

RTL 5

Franklin & Bash

De eigenaar van een honkbalteam roept de hulp in van Franklin en Bash. Zijn pitcher wordt continu lastiggevallen door een onruststoker. Franklin en Bash slagen erin deze Teddy Lazlo uit het stadion te weren, maar Teddy weet nie ... 

RTL 5

Franklin & Bash

Robbie Ambriano wordt ervan verdacht zijn beste vriend, Roderick 'Freck' Hildebrandt, te hebben vermoord. Hij schakelt de hulp in van Franklin en Bash. Ondanks dat het bewijs zich tegen hem opstapelt, houdt Robbie vol dat hij o ... 

RTL 5

Franklin & Bash

Franklin en Bash vertegenwoordigen de actuaris Wendell Singletar. Hij wordt verdacht van de moord op een vrouw van wie hij de levensverzekering kort voor haar dood voor een schijntje had gekocht. 

RTL 5

Franklin & Bash

Franklin en Bash vertegenwoordigen Johnny Franz. Zijn vissersbedrijf kwam in de financiĆ«le problemen na het ontvangen van een torenhoge rekening voor een in zijn ogen onnodige reddingsactie op zee. 

RTL 5

Franklin & Bash

Colleen, de moeder van Bash, is gearresteerd op verdenking van prostitutie. Aan Franklin en Bash de taak om te bewijzen dat ze geen prostituee is, maar dat zij seks op therapeutische basis aanbiedt. Franklin vraagt zijn oude aa ...