Zapp Kids Top 20

Het enige echte muziekprogramma voor kids op de buis: Zapp Kids Top 20. Deze top 20 is gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen van 6 tot 12 jaar zelf samenstellen door te stemmen via de Kids Top 20-website. Buddy Vedder presenteert het programma.

Gezellig! Thys komt naar de studio om z’n nieuwe single te laten horen en om een lekker taartje te eten. Ook komen May, Sarah & Femke langs om te kletsen over de nieuwe film ‘Elvy’s Wereld So Ibiza’ en om de grappige Ibiza-challenge te spelen. Wie gaat er winnen? En welke artiest staat er deze week op nummer 1?

Bron: TROS

Meer Afleveringen van Zapp Kids Top 20

Nederland 3

Zapp Kids Top 20

KATNUF treedt op met zijn hit Domino en de meiden van INFINITY treden op met hun nieuwe single Feesten. 

Nederland 3

Zapp Kids Top 20

Emma Heesters beantwoordt vragen van kijkers. De meidengroep Sleeq treedt op met Voicemail en Bart en Robin van BENR zingen hun nieuwe single Boeie. 

Nederland 3

Zapp Kids Top 20

Flemming doet een muzikale challenge en de finalisten van het Junior Songfestival 2023 komen langs in de studio met Good Vibes. 

Nederland 3

Zapp Kids Top 20

Lisanne Dijkstra treedt op met haar TikTok-hit Vreemde Eend. YouTuber Thomas (van Rutger & Thomas) komt langs en vertelt over zijn nieuwe boek. En actrice en zangeres Jade Speelman stapt in de auto bij Stefania en zingt haar fa ... 

Nederland 3

Zapp Kids Top 20

Rapper sor won in 2022 het televisieprogramma Maestro. Hij treedt samen met Sterre op met Niets Aan Doen. Luna Sabella won vorig jaar het Junior Songfestival en heeft inmiddels haar derde single uitgebracht. Zij zingt Pico Bello. 

Nederland 3

Zapp Kids Top 20

Mixed Up zat dit jaar in de kinderjury van het Junior Songfestival. Leden Joep, Lois en Sam komen langs en zingen hun nieuwe single Horizon. Meester Jesper heeft zijn eerste eigen nummer uitgebracht en treedt op met Nog Een Keer. 

Nederland 3

Zapp Kids Top 20

Wesly Bronkhorst zingt Amalia, Kinderen voor Kinderen treedt op met Bij Mij Thuis en Naomi van UNITY stapt in de Karaokids-auto. 

Nederland 3

Zapp Kids Top 20

Emma Kok zingt Voila en haar eigen nummer Strijder. Lauf treedt op met Hollywood.