Pierre laat zich bij zijn kookkunsten inspireren door het thema van de Kinderboekenweek: vriendschap. Hij bakt Bestiesbaksels, namelijk puzzelstukjes die in elkaar passen. Imanuelle Grives en Aiko Beemsterboer spelen samen in de film Vechtmeisje. Terwijl ze op een stootkussen boksen vertellen ze over de film. We sluiten af met een spetterend optreden van Vinchenzo en zijn dansers, hij laat ons zijn nieuwe single Craving horen.

Bron: NCRV

Meer Afleveringen van Zapplive

Nederland 3

Zapplive

Sterre komt vertellen over haar hoofdrol in de Brugklasfilm ‘De tijd van mijn leven’. Tabitha komt praten over haar carrière en treedt op met haar nieuwe single ‘Dan komt alles goed.’ 

Nederland 3

Zapplive

Klaas speelt samen met één van de kandidaten het onder spanning spel. Als ze drie van de vijf vragen niet goed hebben komen ze onder spanning te staan! 

Nederland 3

Zapplive

Trobi en Jake Reese treden op met hun nieuwe nummer ‘We Can Change’, Gio vertelt over de campagne Make Some Change en Paul Sinha zingt de soundtrack van de Brugklasfilm ‘De tijd van mijn leven.’ 

Nederland 3

Zapplive

Vandaag te gast: Trobi, Jake Reese, Sterre, Paul Sinha, Tabitha en Gio! Verder doet Saskia verslag van het klimaatprotest in Den Haag. 

Nederland 3

Zapplive

Flip en Bull van de Harlem Globetrotters laten zien wat ze kunnen. Dylan en Holly gebruiken hun stemmen bij een poppenspel en Pierre laat het resultaat van zijn bijzondere pizza. 

Nederland 3

Zapplive

De gasten moeten raden welke uitspraak of stelling bij wie hoort. Het wordt een grote bende want er wordt serpentinespray bij gebruikt. 

Nederland 3

Zapplive

Holly en Dylan vertellen hoe het was om stemmen voor een film in te spreken, en Denise en Gina hebben het over hun avonturen bij Ninja Nanny. 

Nederland 3

Zapplive

Vandaag te gast: Holly Brood en Dylan Haegens, Denise en Gina van Ninja Nanny, twee basketballers van de Harlem Globetrotters en Pierre komt koken! Verder zijn er scholieren die een klimaatmars organiseren.