House

Amerikaanse dramaserie over de controversiële, geniale dokter Gregory House. Vanwege zijn cynische, starre houding botst hij voortdurend met zijn collega's en patiënten. Hij dwingt respect af door samen met zijn team ingewikkelde medische vraagstukken op te lossen en levens te redden.

Een 6-jarig meisje krijgt een hartaanval. Ze vertoont symptomen die normaal alleen bij oudere mensen voorkomen. Ook haar broertje vertoont gedrag dat niet bij zijn leeftijd hoort. Het team doet onderzoek in hun huis en vermoedt misbruik.

Bron: RTL8

Meer Afleveringen van House

RTL 8

House

In deze special wordt teruggeblikt op acht seizoenen 'House'. De acteurs en producenten doen hun verhaal en geven een blik achter de schermen van deze spraakmakende serie. 

RTL 8

House

House verdwijnt om een nieuwe gevangenisstraf te ontlopen. Zijn collega's maken zich grote zorgen. Na een gesprek met een drugsverslaafde patiënt neemt House een onomkeerbare beslissing over zijn leven. 

RTL 8

House

Een student krijgt last van duizeligheid en neusbloedingen. Hij wordt in het ziekenhuis opgenomen en het team ontdekt dat hij de stem van zijn dode broer hoort. Zijn de symptomen fysiek of mentaal van aard? De behandeling van W ... 

RTL 8

House

De patholoog van het ziekenhuis heeft dringend hulp nodig. Maar hij wantrouwt zijn eigen collega's en wil alleen worden behandeld door House. Maar die is op pad met Wilson en onbereikbaar. Het team moet een manier vinden om de ... 

RTL 8

House

Een 6-jarig meisje met een zeldzame genetische afwijking wordt opgenomen in het ziekenhuis. Haar moeder is een arts en weet veel over de aandoening. Het team staat dan ook in nauw overleg met de moeder. Maar haar betrokkenheid ... 

RTL 8

House

Het team buigt zich over een jongen die nachtmerries heeft waarin hij wordt gewurgd en vervolgens snakkend naar adem wakker wordt. Zijn opa denkt dat hij bezeten is. Chase en Park bespreken hun erotische dromen. Dominika ontdek ... 

RTL 8

House

Een man wordt in het ziekenhuis opgenomen omdat hij bloed huilt. Het team ontdekt dat hij een bijzondere 'vriendin' heeft. Ondertussen is House op zoek naar nieuw gezelschap, omdat zijn favoriete prostituee ermee stopt. 

RTL 8

House

Na een gevecht op de ijsbaan begint een ijshockeyspeler bloed te spugen. Hij wordt opgenomen in het ziekenhuis. Chase biedt Park onderdak na een ruzie met haar moeder. House vertelt Wilson dat hij mogelijk een zoontje heeft.