Hans Spitsbaard maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thuisbakker er ook chocola van kan maken. Vandaag maakt Hans Pavlova met rood fruit. Pavlova is luchtig doordat het hoofdzakelijk uit eiwitten bestaat. Het is een kunst om de eiwitten mooi stijf te krijgen, maar in een schone vetvrije kom moet het lukken. Hans maakt de pavlova af met rood fruit en advocaat.

Bron: MAX

Meer Afleveringen van Bak mee met MAX

Nederland 1

Bak mee met MAX

Hans maakt deze week Nederlandse gevulde koeken. Er gaat niets boven een verse gevulde koek met echt amandelspijs. Dit is lekkerder van smaak en maakt deze gevulde koek tot een ware traktatie. 

Nederland 1

Bak mee met MAX

Hans maakt deze week heerlijke speculaas. Speculaas is onlosmakelijk verbonden met Sinterklaas. En aangezien de verjaardag van de Goedheiligman de komende dagen veelvuldig wordt gevierd, maakt Hans Spitsbaard speculaasjes. Hij ... 

Nederland 1

Bak mee met MAX

Hans maakt deze week een overheerlijke slagroomtaart. 

Nederland 1

Bak mee met MAX

Hans maakt deze week overheerlijke Goudse moppen. Als we Hans moeten geloven zijn Goudse moppen een van de lekkerste en makkelijkste koekjes om te maken. Dus krijgt u onverwacht visite, dan is de koektrommel met dit koekje sne ... 

Nederland 1

Bak mee met MAX

Hans maakt deze week Nougat de Montélimar. Er gaat niets boven noga uit Frankrijk. De bakermat van de noga zoals wij die kennen ligt in Montélimar, maar de oorsprong gaat veel verder terug in de geschiedenis boeken. Noga is ... 

Nederland 1

Bak mee met MAX

Hans maakt deze week een Tarte Bourdaloue. De tarte bourdaloue is een Franse perentaart. Maar het bijzondere aan deze taart is dat er een amandelfrangipane tussen zit. Dat maakt deze taart extra bijzonder. Ideaal voor speciale ... 

Nederland 1

Bak mee met MAX

Hans maakt deze week een Flan patissier. Dit is een traditioneel Frans custard gebak. Het smaakt zacht en romig en laat zich goed combineren bij een kopje koffie of thee of is heerlijk als toetje. 

Nederland 1

Bak mee met MAX

De herfst is de tijd van de appeloogst, dus dit is een goed moment om iets te bakken met appels daarin verwerkt. Hans maakt vandaag een tarte tatin, de Franse variant op de appeltaart.