ZombieLars

Lars is elf jaar en half zombie, wat inhoudt dat hij een zogenaamde levende onlevende is. De ontvangst op zijn nieuwe school is kil.

Jack denkt dat Tess een heks is. Anna kan niet geloven dat een lief meisje als Tess een heks kan zijn, maar ze blijkt zich te vergissen.

Bron: KRO-NCRV

Meer Afleveringen van ZombieLars

Nederland 1

ZombieLars

Torill verschijnt op school en jaagt Ove Vorelander weg. Lars en zijn vrienden zijn dolgelukkig, want voortaan zijn alle kinderen welkom op school. 

Nederland 1

ZombieLars

Lars, Tess, Anna en Robert vinden het geweldig dat hun school de eerste is met een trol als rector. Maar de vreugde is van korte duur: Torill ligt ontroostbaar in bed en vreemdenhater Ove Voreland neemt haar positie van rector ... 

Nederland 1

ZombieLars

Caroline komt erachter dat haar moeder een trol is, waarna er bij Torill dertien jaar opgekropte trollenwoede uitkomt. 

Nederland 1

ZombieLars

Caroline leeft helemaal op in het bos en laat Lars en zijn vrienden weten dat het goed met haar gaat en dat ze op zoek gaat naar haar vader. 

Nederland 1

ZombieLars

Tijdens de zoektocht vinden Lars, Anna, Tess en Robert sporen van Caroline. Ze schijnt zich prima te redden in het bos. 

Nederland 1

ZombieLars

Caroline is weggelopen. Torill neemt onorthodoxe maatregelen om Lars en zijn vrienden voorgoed uit de buurt van haar kinderen te houden. 

Nederland 1

ZombieLars

Torill stelt de opstandige Caroline voor een keuze: als ze zich voortaan kalm en beheerst gedraagt mag ze thuisblijven, zo niet, dan moet ze in het bos gaan wonen. 

Nederland 1

ZombieLars

Bastian Berg bewondert Torill in hoge mate en vraagt haar om zijn adviseur te worden. Caroline zit vol vragen over haar trollenachtergrond en twijfelt of haar moeder haar wel de hele waarheid vertelt.