Klem

De levens van belastingambtenaar Hugo en topcrimineel Marius raken steeds meer met elkaar verwant via hun dochters, die onafscheidelijke hartsvriendinnen zijn.

Marius is bang dat hij nooit meer uit de gevangenis komt. Kitty probeert zich de FIOD van het lijf te houden. Hugo raakt ongewild meer en meer bij de Milners betrokken. Laura vertrouwt haar eigen vader niet meer.

Bron: VARA

Meer Afleveringen van Klem

Nederland 1

Klem

Marius wil Ron vermoorden, anders is alles verloren. Hugo probeert hem te helpen, maar komt klem te zitten. Kitty is uit alle macht bezig haar schikking met de FIOD te regelen. Hugo moet het vertrouwen van zowel zijn dochter al ... 

Nederland 1

Klem

Nu Wally gevonden is wordt de situatie voor Hugo en Marius penibel. Ook Hugo's vriendin Sophie begint aan hem te twijfelen. De politie stelt een onderzoek in. Wout legt zich er niet bij neer. 

Nederland 1

Klem

Hugo wordt door zijn eigen dochter beschuldigd dat hij de opdrachtgever is van de aanslag op Wout. Marius beseft dat Ron hem nooit meer met rust zal laten. Kitty moet een flinke som geld witwassen. 

Nederland 1

Klem

Marius is bang dat hij nooit meer uit de gevangenis komt. Kitty probeert de FIOD van het lijf te houden. Hugo raakt ongewild meer en meer bij de Milners betrokken. Laura vertrouwt haar eigen vader niet meer. 

Nederland 1

Klem

De families Milner en Warmond belanden samen in een safe house. Samuels geeft het niet op en probeert hen te vinden. Suus en Chrissie willen koste wat kost meedoen aan de musical. 

Nederland 1

Klem

Hugo staat voor de keuze of hij het alibi van Marius bij de politie moet bevestigen of niet. Marius is op zoek naar Kitty. Wout zint op wraak. 

Nederland 1

Klem

Marius probeert definitief van Ron af te komen, met alle gevaren van dien. Kitty krijgt last met de curator van haar restaurant. Hugo beseft dat Marius' actie tegen Wout zijn hele leven kapot kan maken. 

Nederland 1

Klem

Hugo weigert mee te werken aan Marius' alibi. Wouts toestand is nog steeds kritiek. Laura probeert er met de politie achter te komen wie de man in het filmpje is. Kitty voelt zich verschrikkelijk schuldig.