Jeuk

Een feest van herkenning voor mannen, een zucht van herkenning voor vrouwen... Dat is ‘Jeuk’, de meest schaamteloze én schaamtevolle comedy van Nederland. Thomas Acda speelt Thomas, Peter Heerschop speelt Peter, Jelka van Houten speelt Jelka.

Waarin Thomas en Peter voetballen met o.a. Ryan Babel en Daniel de Ridder en ze van alles tegen homo's lijken te hebben.

Bron: VARA

Meer Afleveringen van Jeuk

Nederland 1

Jeuk

Waarin Thomas en Peter hun musicalidee bijna hebben verkocht aan China, maar Thomas nog wel even met ze moet eten en dat terwijl Frits Huffnagel hem bijna aan een soa helpt. 

Nederland 1

Jeuk

Waarin Jelka en Rosa een masturbatiecursus krijgen van Goedele Liekens en Diederik van een weelderige haardos blijkt te houden. Dit hitst Thomas en Peter natuurlijk op. 

Nederland 1

Jeuk

Waarin Thomas en Jelka elkaar verrassen met een cadeau. Thomas koopt een camera en Jelka neemt hem uit skaten, maar komt in de cel terecht, terwijl ze eigenlijk een gezellig spijbeldagje had met Thomas. 

Nederland 1

Jeuk

Thomas en Peter moeten zowel Giel Beelen als Herman den Blijker te vriend houden, ondanks het probleem van Ellen. Jelka maakt kans om met haar theewinkel hofleverancier te worden, ondanks Thomas. 

Nederland 1

Jeuk

Waarin Thomas zich niet populair maakt in de judoles en na een ongelukje op zoek moet naar een voet die lijkt op die van Kenneth Perez. Jelka gaat op tangoles maar krijgt last van haar oei. 

Nederland 1

Jeuk

Thomas moet kaartjes voor Ajax veiligstellen, door een koekje van de dochter van Ronald de Boer te eten. Daarnaast valt Thomas tijdens het badminton op de mooie Melissa maar wanneer ze langskomt laat hij een wind die geen wind is. 

Nederland 1

Jeuk

Thomas en Jelka hebben hetzelfde vakantiehuis op het oog als Diederik en Jacqueline. De vader van Jelka probeert bonnetjes van de seksshop te begrijpen. De Smurfen-cd van de accountant zorgt voor een arrestatie. 

Nederland 1

Jeuk

Waarin Thomas en Peter gaan kleiduifschieten, Thomas op proef gebruik maakt van de vermoeide, maar o zo geliefde werkster van de bierclub en Lone van Roosendaal haar best doet voor de rol van Rosa in JEUK de musical.