Vincent Visser, Emma Heesters, Pierre Wind en Bart Meijer zijn te gast! Saskia heeft een foto opdracht en we spelen Wat Wie Wiel!

Bron: NCRV

Meer Afleveringen van Zapplive

Nederland 3

Zapplive

In de Nachtmerrie van-marathon laat Saskia haar gasten hun nachtmerrie beleven. 

Nederland 3

Zapplive

Professor Erik Scherder vertelt over hoe je hersenen werken en heeft ECHTE hersenen bij zich! Kris Kross Amsterdam treedt op met hun nieuwste track 'Moment'. 

Nederland 3

Zapplive

Het interactieve magazine waar jij invloed hebt op de uitzending. Met bekende gasten, gadgets & trends, maffe filmpjes en te gekke spellen. 

Nederland 3

Zapplive

OG3NE praat over het Eurovisie Songfestival en treedt op met hun nieuwste nummer 'Starve'. Verder is er een foto opdracht en spelen we het Bel-Snel-Spel. 

Nederland 3

Zapplive

Rachel van Zapp Your Planet, Professor Erik Scherder, Kris Kross Amsterdam en OG3NE zijn te gast in de laatste uitzending van dit seizoen! Saskia heeft een foto opdracht en we spelen 'Op je nummer!' 

Nederland 3

Zapplive

Bart Meijer a.k.a. Jack Power Check komt vertellen over verschillende energiebronnen, Emma Heesters komt optreden en het testteam test Pierre's hamburgers. Verder spelen we het Bel-Snel-Spel. 

Nederland 3

Zapplive

Chef-kok Pierre Wind is er weer en deze keer maakt hij hamburgers! Saskia behandelt kijkersvragen en we spelen Punten Pakken. 

Nederland 3

Zapplive

Vincent Visser speelde jarenlang de rol van Jesse in Brugklas, nu maakt hij de overstap naar GTST. Hij zal de rol van Valentijn gaan spelen. Verder is er een foto opdracht en spelen we het Bel-Snel-Spel.