Listige Sneeuwstorm is haar dochter Blizzy kwijt. Leo en Tijg proberen Blizzy te vinden en naar haar moeder terug te brengen.

Bron: KRO-NCRV

Meer Afleveringen van Leo & Tijg

Nederland 1

Leo & Tijg

Cuba wordt verliefd, maar weet niet zo goed wat hij moet doen. Leo en Tijg proberen hem te helpen het hart van zijn vriendinnetje te veroveren. 

Nederland 1

Leo & Tijg

Leo en Tijg vormen samen een team om de bewoners va de taiga te helpen. De marters zijn jaloers en doen er alles aan om de vrienden dwars te zitten. 

Nederland 1

Leo & Tijg

Een groot deel van de taiga is afgebrand, inclusief de boom van baby eekhoorn Marty. Leo en Tijg schieten Marty te hulp. 

Nederland 1

Leo & Tijg

Leo denkt dat hij de uitverkorene is van het zonnevolk en dat de zon alleen naar hem zal luisteren. De vrienden gaan op zoek naar de zonnesteen. 

Nederland 1

Leo & Tijg

Leo, Tijg en Cuba spelen in het woud als er plotseling een zwarte kikker op Cuba springt. Spike zegt dat de zwarte kikker ongeluk brengt en onze vrienden worden bang. 

Nederland 1

Leo & Tijg

Leo, Tijg en Mila hebben een schip gemaakt op een boom en spelen zeevaarders. De jaloerse marters willen het schip kapen. 

Nederland 1

Leo & Tijg

Ooievaar Theodor is zijn inspiratie kwijt is en kan geen liedjes meer schrijven. Leo en Tijg besluiten Theodor te helpen zijn inspiratie terug te vinden. 

Nederland 1

Leo & Tijg

Leo en Tijg ontfermen zich over een jonge schildpad. Ze willen hem graag bij zich houden in de taiga, maar de schildpad blijkt een waterdier te zijn en dat is even wennen voor onze vrienden.