Als het lijk van een mensensmokkelaar wordt gevonden, duikt Nikki in de schimmige wereld van de illegale immigranten in Londen. Ze trekt zich het lot van een Syrische tiener aan, maar komt daarbij voor een moreel dilemma te staan.

Bron: KRO

Meer Afleveringen van Silent Witness

Nederland 1

Silent Witness

Jack moet alles op alles zetten om Nikki op te sporen. Als een mysterieus persoon eisen stelt aan de vrijlating van Nikki, worden Jacks morele principes op de proef gesteld. 

Nederland 1

Silent Witness

Na de dood van haar vriend reist Nikki naar Mexico, waar ze een gevaarlijke ontdekking doet. Jack moet Nikki ophalen, maar raakt al snel diepgaand bij de situatie betrokken. 

Nederland 1

Silent Witness

Nikki helpt Becky haar trauma te verwerken. Jack denkt in een parano├»de bui dat Clarissa weggaat bij het Lyell Centre, en Paul kan het allemaal niet meer bevatten 

Nederland 1

Silent Witness

In East End vinden een vader en zoon de dood in een vreselijk verkeersongeluk. Nikki en Jack moeten samenwerken met een politieagent met wraakgevoelens. 

Nederland 1

Silent Witness

Nikki ligt onder vuur nadat zij informatie over een verdachte heeft gelekt. Het team moet de verdwijning van een tiener oplossen voordat de moordenaar opnieuw toeslaat. 

Nederland 1

Silent Witness

In de Thames wordt het lijk van een vrouw aangetroffen. Deze vondst zet Nikki en Jack op het spoor van een drie jaar oude zaak: de verdwijning van een tienermeisje. Als de moeder van dit meisje de verdachte aanvalt, komt Nikki ... 

Nederland 1

Silent Witness

Nikki bezoekt een in ongenade gevallen oud-collega die mogelijk de sleutel tot het mysterie bezit. Ondertussen ontdekt Thomas de bizarre waarheid over de dood van Tina. 

Nederland 1

Silent Witness

Als een fotogenieke, jonge schoolmeester vermist raakt, worden Nikki en Jack erbij gehaald. Al snel bevinden ze zich in het centrum van een mediastorm.