Interactief magazine waarin jij invloed hebt op de uitzending. Met bekende gasten, gadgets en trends, maffe filmpjes en te gekke spellen.

Bron: NCRV

Meer Afleveringen van Zapplive

Nederland 3

Zapplive

Rein kun je kennen van Mainstreet, maar speelt ook in GTST. Daarnaast zingt hij zijn nieuwe nummer bij ons. Het spel Poef! wordt gespeeld. Gekkigheid! 

Nederland 3

Zapplive

Rapper Ginger werd bekend door The Voice en rapt ritmisch het dak van de studio eraf. Het schrikdraad is er weer! Wie staat er vandaag onder spanning? 

Nederland 3

Zapplive

De beperking van Redo houdt hem niet tegen: hij is een topdanser! Doe jij weer mee met de foto-opdracht? Klaas en Saskia zijn er natuurlijk ook weer. 

Nederland 3

Zapplive

Pierre heeft weer een BN-er op zijn bord. Raad jij de BN-er en weet jij waarom we NAAR DE KNOPPEN gaan in de uitzending? Je ziet het in Zapplive! 

Nederland 3

Zapplive

Ergens in Nederland staat de Zapplive camera en de gasten spelen Whiplash. Pim Muda legt uit hoe je een echte grappenmaker kunt worden. 

Nederland 3

Zapplive

Klaas en Saskia gaan snacken met Pierre en de cast van Brugklas de Musical vertelt alles over de voorstelling. Heb je de gekke foto-opdracht gezien? 

Nederland 3

Zapplive

Maan is er met de Club van de Lelijke Kinderen en iemand wint de fotochallenge. Ridder vertelt over zijn werk als musicalster en presentator. 

Nederland 3

Zapplive

De gasten spelen het spel Punten Pakken, wat een gekkigheid! Anna laat wetenschappelijke tips en tricks zien en Maan zingt de sterren van de hemel.