Mindf*ck

Psychologisch goochelprogramma.

Victor viert koningsdag op Curaçao (waar hij onder andere de minister-president van het eiland tegenkomt!). Hij laat aan een lokale visser een speciale schippersknoop zien en opent het MINDF*CK-datingbureau waar niets is wat het lijkt. Uiteraard zitten er ook weer een aantal verbazingwekkende interactieve experimenten in de aflevering waar je zelf aan mee kunt doen. Met souldiva Shirma Rouse duikt hij de Antillaanse keuken in en gaat hij op magische wijze aan de slag met haar favoriete gerecht.

Bron: AVROTROS

Meer Afleveringen van Mindf*ck

Nederland 3

Mindf*ck

Illusionist Victor Mids leert je hoe je altijd kunt winnen met balletje-balletje en demonstreert hoe geld je gedrag kan beïnvloeden. De knallende seizoensfinale is met DJ-duo Sunnery James en Ryan Marciano. 

Nederland 3

Mindf*ck

Illusionist Victor Mids test zijn psychokinetische gaven, onderzoekt de logica van het kinderbrein en er wordt een striptekening tot leven gewekt voor presentator Han Peekel. 

Nederland 3

Mindf*ck

Illusionist Victor Mids schudt handen zonder iemand aan te raken, leert je een slimme truc om je geheugen te verbeteren en laat de temperatuur hoog oplopen met zangeres Maan en rapper Snelle. 

Nederland 3

Mindf*ck

Illusionist Victor Mids bezoekt het Kröller-Müller Museum voor een onverklaarbare illusie over abstracte kunst, probeert via de televisie jouw gedachten te lezen en laat zich handboeien en opsluiten door cabaretier Najib Amhali. 

Nederland 3

Mindf*ck

Illusionist Victor Mids laat iemand de hoofdstad van Nederland vergeten, onderzoekt de kracht van kuddegedrag en toont zijn ware gezicht aan presentatrice en influencer Nikkie de Jager. 

Nederland 3

Mindf*ck

Illusionist Victor Mids lanceert een magisch parfum, Memories, en onderzoekt de onbewuste invloed van filmmuziek. En het is tijd voor de meest spannende illusie uit zijn carrière met violist André Rieu. 

Nederland 3

Mindf*ck

Feestelijke special. Illusionist Victor Mids toont een aantal magische trucs om geld te besparen. Je kunt zelf ook meedoen met interactieve experimenten. Hij sluit het jaar op onverklaarbare wijze af met Heel Holland Bakt-juryl ... 

Nederland 3

Mindf*ck

Victor maakt zich klaar voor carnaval en onthult aan GTST-actrice Stephanie van Eer een geheim plan waar hij maanden aan heeft gewerkt.