Suske En Wiske Junior

Animatieserie over Suske en Wiske. Ze zijn zes jaar oud en elkaars beste vrienden! Samen met Toby, hun hond, gaan Suske en Wiske elke dag op avontuur in en rond hun huis, in de tuin, op strand of in de haven. Door hun verbeelding en fantasie worden dagelijkse gebeurtenissen fantastische en opwindende avonturen.

Als Suske en Wiske helpen in de plaatselijke snoepwinkel, krijgen ze te maken met een piraat die dol blijkt te zijn op zoete dingen.

Bron: RTL8

Meer Afleveringen van Suske En Wiske Junior

RTL 8

Suske En Wiske Junior

Suske en Wiske verknoeien de versgebakken appeltaart van hun babysitter Katie. Nu moeten ze op zoek naar appels voor een nieuwe taart. Maar die zijn niet zo gemakkelijk te vinden in een magisch woud dat wordt bevolkt door sprek ... 

RTL 8

Suske En Wiske Junior

Als Suske en Wiske op zoek gaan naar de telefoon van Kathy, belanden ze in een jungle met een oude tempel en een goed bewaakte schat. 

RTL 8

Suske En Wiske Junior

Als Suske en Wiske moeten helpen bij de was, zorgt een weggewaaid laken voor een spookachtig avontuur in een middeleeuws kasteel. 

RTL 8

Suske En Wiske Junior

Suske en Wiske willen niets liever dan een ijsje op een bloedhete dag, maar de ijsvoorraad is op! Dus moeten ze in de ruimte op zoek naar de snoodaard die al het ijs heeft gepikt. 

RTL 8

Suske En Wiske Junior

Een kleine spin zorgt voor grote commotie in de klas. Suske en Wiske zijn gefascineerd door het dier en dat brengt hen aan het hof van de koning en koningin, waar de spinnen ook een belangrijke rol zullen spelen. 

RTL 8

Suske En Wiske Junior

Suske en Wiske weten niet goed wat te kiezen als lunch. Misschien kan een reisje in de ruimte hun inspiratie geven. 

RTL 8

Suske En Wiske Junior

Suske en Wiske verzamelen herfstbladeren op het schoolplein. En ook in de ruimte gaan ze op zoek. Al snel vinden ze iets heel zeldzaams, maar dat blijkt toch niet zo onschuldig te zijn als ze eerst dachten. 

RTL 8

Suske En Wiske Junior

Suske en Wiske zijn zenuwachtig als ze een dansnummer moeten oefenen voor het schoolfeest. Ze leren tijdens een echte piratenrace hoe ze hun zenuwen onder controle kunnen krijgen.