Jeff heeft misschien iets te verbergen. Lucas leidt het onderzoek.

Bron: NTR

Meer Afleveringen van Lucas

Nederland 1

Lucas

Lucas is ziek en ligt in bed. Maar hij moet wel naar buiten om de gehandicapte Alfons te volgen en hem te vragen of het klopt dat hij aan het touwtje springen was. 

Nederland 1

Lucas

Het is 40 graden, maar op school zijn korte broeken verboden. Lucas besluit dit niet over zich heen te laten gaan en staat op tegen de rector. 

Nederland 1

Lucas

Lucas komt toevallig Eden, zijn nieuwe buurmeisje tegen. Maar zij blijkt niet helemaal het keurige meisje te zijn dat ze op het eerste gezicht lijkt. 

Nederland 1

Lucas

Paul Lambot wil een tak van de appelboom van Jeff afzagen. Waarom geen potje paintballen tussen de Goossens en de familie Lambot, om het lot van de tak te bezegelen? 

Nederland 1

Lucas

Malik gaat in het buitenland wonen. Lucas en zijn vrienden besluiten nog een laatste keer samen naar een voetbalwedstrijd te gaan. Maar hoe komen ze aan geld voor kaartjes? 

Nederland 1

Lucas

Lucas is met zijn moeder en het gezin van Jeff verhuisd. Ze worden door de nieuwe buren uitgenodigd op de barbecue om kennis te maken. 

Nederland 1

Lucas

De grote dag is aangebroken. Lucas doet er alles aan om te voorkomen dat het optreden van de Goossens een afgang wordt. 

Nederland 1

Lucas

De Goossens hebben een stuk ingestudeerd voor het buurtfeest. Om een ramp te voorkomen, vraagt Lucas zijn vader om hen te coachen bij het perfectioneren van hun show.