Anna, Nicole en Cas maken toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Vandaag maakt Cas een Limburgse vlaai met kersenvulling. Niets zo verbonden met het prachtige Limburg als de vlaai. Hij is er in talloze varianten. Cas maakt deze Limburgse vlaai met kersenvulling en doet er niet de zo bekende 'ruit', maar kruimels op.

Bron: MAX

Meer Afleveringen van Bak mee met MAX

Nederland 1

Bak mee met MAX

Hans Spitsbaard maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Vandaag maakt Hans een tarte bourdaloue. De tarte bourdaloue is een Franse perentaart. Maar het bijzondere aan deze taart is dat er een amandelfrangipane tussen z ... 

Nederland 1

Bak mee met MAX

Hans Spitsbaard maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Vandaag maakt Hans een flan patissier. Dit is een traditioneel Frans custard gebak. Het smaakt zacht en romig en laat zich goed combineren bij een kopje koffie of ... 

Nederland 1

Bak mee met MAX

Hans Spitsbaard maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Vandaag maakt hij een tarte tatin, de Franse variant op de appeltaart. De herfst is de tijd van de appeloogst, dus dit is een goed moment om iets te bakken met ap ... 

Nederland 1

Bak mee met MAX

Hans Spitsbaard maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Vandaag maakt hij een pavlova met rood fruit en advocaat. Pavlova is luchtig doordat het hoofdzakelijk uit eiwitten bestaat. Het is een kunst om de eiwitten mooi ... 

Nederland 1

Bak mee met MAX

Hans Spitsbaard maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Vandaag maakt hij een overheerlijke marmercake. Lekker bij een kopje thee of koffie, of gewoon als smaakvol tussendoortje. 

Nederland 1

Bak mee met MAX

Anna, Nicole en Cas maken toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Anna, Nicole en Cas maken toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Vandaag maakt Nicole een karamel shortbreak met pindakaramel. 

Nederland 1

Bak mee met MAX

Anna, Nicole en Cas maken toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Cas laat vandaag zien hoe je een koekhuis maakt. 

Nederland 1

Bak mee met MAX

Anna maakt een dadel-hazelnotentaartje. De verschillende ingrediĆ«nten en structuren maken dit taartje heel feestelijk. De dadels zorgen al voor een licht zoet tintje. De hazelnoten zijn knapperig en de jam en kokosrasp maken h ...