PENOZA

Misdaadserie die zich afspeelt in de Nederlandse onderwereld.

Carmen weet dat ze niet meer veilig is als ze het conflict met Ooms niet oplost. Om haar handen vrij te hebben, stuurt ze John met de jongens op een uitje naar de Ardennen. Samen met Sandrina ontvoert ze de dochter van Ooms, Pamela, en haar twee kinderen. Terwijl Carmen de kinderen op een druk punt met Simon Zwart gaat uitwisselen, moet Sandrina op Pamela passen. Beide acties lopen op gruwelijke wijze mis.

Bron: KRO-NCRV

Meer Afleveringen van PENOZA

Nederland 1

PENOZA

Met Berry uitgeschakeld heeft Leon vrij spel om te krijgen wat hij wil. Carmen probeert dat te voorkomen, maar raakt verder in het nauw. Ze moet beslissen wat het belangrijkste in haar leven is. 

Nederland 1

PENOZA

Als Carmen Storms geheim ontdekt, maakt ze een beslissing die vriend en vijand verrast. Terwijl zij haar familie bij elkaar probeert te houden, probeert Leon de situatie naar zijn hand te zetten. 

Nederland 1

PENOZA

Terwijl Boris in veiligheid wordt gebracht, wil het Kartel ineens meer xtc-pillen. Carmens enige optie is Marcus, maar wil hij nog wel samenwerken? Natalie vraagt zich af waar Storm mee bezig is. 

Nederland 1

PENOZA

De actie van Boris zorgt bij Carmen voor problemen met Marcus, net nu ze hebben afgesproken om samen te werken. Storm brengt Leeflang op de hoogte terwijl Carmen de deal met het Kartel wil voltooien. 

Nederland 1

PENOZA

Door de komst van het Kartel en Leons bemoeienis moet Carmen snel schakelen om haar positie veilig te stellen, maar ze vraagt zich af of het de moeite waard is. Boris zint op wraak na Lisa's dood. 

Nederland 1

PENOZA

Nu Carmen weet wie haar dwarszit, lijkt niets meer in de weg te staan om het probleem op te lossen. De Advocaat heeft onder druk hulp van het Kartel ingeroepen, om zo de aanhoudende onrust te sussen. 

Nederland 1

PENOZA

Er is foute coke verspreid en dat raakt de Van Walravens in het hart. Carmen is er kapot van en eist antwoorden. Voor Storm is het de druppel; hij wil vertrekken, maar denkt Natalie er hetzelfde over? 

Nederland 1

PENOZA

Carmen is woedend als een nieuwe container zonder coke binnenkomt. Ze speelt hoog spel met de Mexicanen, maar het is de vraag of zij verantwoordelijk zijn. Wie heeft het op Carmens positie voorzien?